Galaxy Note 10 nasıl olacak?

0
120 Okunma

Samsung, S10 ailesini tanıttıktan sonra rotayı Note ailesine çevirdi. Şu sıralar yeni modellerini görücüye çıkaran Güney Koreli teknoloji devi, bir yandan da Note 10 için çalışmalarını sürdürüyor. Peki, Galaxy Note 10 nasıl olacak?

Şubat ayındaki Unpacked 2019 etkinliğindeki S10 çıkartmasının ardından Galaxy Note 10 ile ilgili iddialar ortaya çıkmaya başladı. Galaxy Note 10, şimdiye kadar Note ailesinde devam eden bir geleneği kıracak gibi duruyor. Çünkü, birden fazla Note 10 modeli göreceğiz.

Note 10, 4G ve 5G versiyonlarıyla gelecek. Ayrıca akıllı telefonun iki farklı modeli olacak. Galaxy Note 10 modelini bir de Galaxy Note 10 Plus modeli eşlik edecek. Yani bu da demek oluyor ki, dört farklı Galaxy Note 10 modeli pazarlarda boy gösterecek.

Note 10 modelinde üç arka kameranın kullanılacağı söyleniyor. Note 10 Plus ise dört kamera ile gelecek. 6.28 inçlik Note 10’un yanında Note 10 Plus’ın ekran boyutu ise 6.75 inç olacak. Evet! Neredeyse bir tablet kadar.

Galaxy Note 10 nasıl olacak? Sorusunun yanıtları şimdilik bu şekilde. Akıllı telefonun tanıtılmasına daha uzunca bir süre var. Bu süre zarfında çok daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır. Bekleyip göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz