Bebek bezi ıslaklığını takip eden Butterfly!

0
285 Okunma

Teknoloji ebeveynlerin hayatını da daha kolay bir hale getiriyor. Özellikle bebek sahibi olan aileler, bebek monitörü ya da nefes takibi yapan cihazlarla kendilerine daha fazla dinlenme alanı yaratabiliyorlar. Xtrava bu konfora konfor katmaya geliyor. Bebek bezinin ıslaklığını kontrol eden cihaz, ebeveyni bu konuda erkenden uyarıyor.

Giyilebilir bir cihaz olan Xtrava Butterfly, bebeğinizin bezini ne zaman değiştirmeniz gerektiğini takip ediyor. Böylece onlar huzursuzluğa başlamadan önlen alınmış oluyor. Giyilebilir bir cihaz olan Butterfly, bir dizi sensör ile görevini başarıyla yerine getiriyor.

Yapay zeka ve sensörlerin kullanıldığı cihaz, bebeğin hareketlerini ve nefesini takip ediyor. Butterfly, çevreyi izleyebiliyor ayrıca bebeğin uykusunu da analiz edebiliyor. Sahip olduğu nem sensörü hem bebeğin bezini hem de ortamdaki sıcaklık ve hava kalitesini takip edebiliyor. Tabi burada en önemli özellik bebek bezinin ıslak olup olmadığını takip edebilmesi.

Butterfly için yıllık abonelik içeren bir paket de almak gerekiyor. Cihazın fiyatı ise 99 dolar. Bu arada cihazın ülkemizde henüz olmadığını da hatırlatalım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz