Galaxy S23 serisi bir ilke imza attı! İşte detaylar!

0
171 Okunma

Heyecanla beklenen Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S23’ün lansmanına sayılı günler kaldı.

Etkinlik yaklaştıkça cihaz hakkında yapılan yeni açıklamalar, Samsung kullanıcılarını bir hayli sevindiriyor. Bugün gelen yeni bir bilgi, Samsung’u Galaxy S23 modelinde bir ilke imza attığı yönünde. Peki nasıl?

Samsung Galaxy S23, bu teknolojiyi kullanan ilk cihaz olacak!

Corning firmasının Kasım 2022’de piyasaya sürdüğü Victus 2 cam modeli, dayanıklılık konusunda yüksek koruma sağlamasıyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Ardından hangi amiral gemisi modellerinde kullanılacağı da merak konusu olmuştu.

Özellikle beton ve asfalt gibi pürüzlü yüzeylerde bir metreye kadar yüksek koruma sunan bu teknoloji, ilk defa Samsung Galaxy S23 modelinde kullanılacak.

Samsung, genellikle Gorilla Glass korumalarını ilk kullanan marka olduğu için bu haber sıkı takipçilerini çok şaşırtmadı.

Çok yakın bir tarihte tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S23 modelinin ortaya çıkan özellikleri ise şu şekilde yer alıyor.

Samsung Galaxy S23 özellikleri

6.1 inç ekran boyutuna sahip cihaz, Super AMOLED bir ekran paneliyle geliyor. 120 Hz ekran yenileme hızı sunan telefonun inç başına düşen piksel yoğunluğu ise 421 ppi.

Kullanıcıların günümüzde bir telefon alırken en çok dikkat çektiği özelliklerden biri de kamera. S23 serisinin kamera kurulumunda ise 50 MP çözünürlüğe sahip ana kamera, 12 MP çözünürlükte telefoto kamera ve 10 MP çözünürlükte ultra geniş açılı kamera kullanılıyor. Ön tarafta ise 12 MP selfie kamerası kullanılmış.

Donanıma gelecek olursak Galaxy S23, gücünü 4 nanometre üretim teknolojisiyle üretilen 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alıyor.

Bunun yanı sıra 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile geldiğini belirtelim.  S23 modeli gücünü 3900 mAh bataryadan alıyor ve bu batarya 25W hızlı şarj desteği sunuyor.

Peki siz S23 modelini nasıl buldunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz