Galaxy Watch 5 yeni sağlık özellikleri kazanıyor

0
653 Okunma

Samsung kısa süre önce Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro kullanıcıları için mevcut olan takvim tabanlı Döngü İzleme özelliğine cilt sıcaklığı ölçümünü ekleyeceğini duyurdu.

Galaxy Watch 5 artık döngünüzü cilt sıcaklığı üzerinden takip edebilir

Yeni özellik, adet dönemlerini izlemenin bir yolu olarak hizmet veren bazal vücut ısısına (BBT) otomatik olarak göz kulak olacaktır. Samsung, yeni izleme özelliğinin uyandıktan hemen sonra ölçümleri okuyabileceğini ve kullanıcının ekstra çabasını azaltacağını söylüyor.

Döngü İzleme özelliği, Samsung ve Natural Cycles arasındaki işbirliği sayesinde destekleniyor ve Galaxy Watch 5 serisinin daha doğru okumalar için kızılötesi teknolojisini kullanmasına olanak sağlayacak. Bu aynı zamanda kullanıcıların yumurtlamayı takip etmelerine ve bir sonraki adet dönemlerinin ne zaman başlayacağını daha iyi tahmin etmelerine yardımcı olacaktır.

galaxy-watch-5-yeni-saglik-ozellikleri-kazaniyor-1

Özelliği etkinleştirmek için, kullanıcıların Samsung Health uygulamasında Döngü İzleme’yi seçmeleri, en son döngü bilgilerini takvime eklemeleri ve ardından cilt sıcaklığı ile Süreyi tahmin et’i açmaları gerekir. Önceki aydan saklanan okumalar, kullanıcılara adet dönemlerinin yanı sıra tahmini yumurtlama ve doğurganlık pencerelerini gösteren bir grafik olarak görüntülenir. Samsung, toplanan tüm verilerin şifrelendiğini ve kullanıcının cihazında güvenli bir şekilde saklandığını ekliyor.

Samsung , özelliğin Samsung Health uygulamasında kademeli olarak Kore, ABD ve 30 Avrupa ülkesindeki kullanıcılar için kullanıma sunulacağını söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz