Kadınlar için en iyi 5 akıllı saat!

0
1.888 Okunma

Giyilebilir teknoloji sektörünün en önemli ürünlerinden olan akıllı saatler, bizlere gün içerisinde bir çok kolaylık sağlıyor. Kimi zaman sağlık koçu olan bu saatler kimi zamanda bir asistan görevi görüyor. Bizlerde bir ihtiyaç haline gelen bu cihazların en iyilerini sizler için listeledik! Şık tasarımı ve güçlü teknik özellikleri ile sizi yarı yolda bırakmayacak 5 akıllı saat!

Huawei Watch Fit 2

HUAWEI WATCH FIT 2 - HUAWEI Türkiye

Listenin en uygun fiyatlı saati olan Watch Fit 2, doğru kalp atış hızı izleme, otomatik SpO2 izleme, stres seviyesi izleme, döngü takvimi ve uyku kalitesini değerlendiren ve nasıl yapılacağına dair faydalı ipuçları veren güzel bir saat. Neredeyse 10 gün boyunca bileğinizde size hizmet verdiğini de belirtelim.

Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat

Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat Fiyatları

Bluetooth 5 teknolojisine sahip olan Xiaomi’nin en son çıkan akıllı saat modeli Mi Watch, GPS özelliği sayesinde acil durumlarda konum bulunduğundan hayat kurtarıcı oluyor. Su geçirmez özelliği sayesinde her hava koşulunda ve ortamda rahatlıkla kullanılabilen ürün, düzenli olarak uyku takibi yapıyor. Bu sayede uyku hakkında analizler yapan akıllı saat daha kaliteli uyku deneyimi için uyarıyor. Tüm bunların yanı sıra antrenmanları ölçebildiği gibi kalp ritmini de ölçebilen ürün, kullanıcılarından beğeni topluyor.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Akıllı Saat

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, uzun pil ömrü, şık tasarımı ve dayanıklı yapısıyla Android akıllı saat almak isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor. Safir camıyla ve titanyum kasasıyla gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir akıllı saattir. Ek bir koruma yapmadan kullanabileceğiniz bu model, uyku takibi, adımsayar, kalp ritmi ölçme ve su geçirmezlik özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Apple Watch SE

Apple Watch SE GPS, 40 mm Yıldız Işığı Alüminyum Kasa ve Yıldız Işığı Spor Kordon - Normal Boy - Apple (TR)

Akıllı saat tavsiye listemizde yer alan Apple Watch SE, yüksek hızlı işlemcisiyle adından söz ettiriyor. Apple ürünlerine göre uygun fiyatı olan cihaz, sağlık uygulamaları ile kullanıcısına yardımcı oluyor. Su dayanıklılığı bulunan akıllı saat, telefon konuşmasını destekliyor.

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 GPS + Cellular, 45 mm Grafit Paslanmaz Çelik Kasa ve Gece Yarısı Spor Kordon - Normal Boy - Apple (TR)

Apple’ın en son çıkan akıllı saatlerinden bir tanesi olan Apple Watch Series 8, piyasanın en iyilerinden diyebiliriz. Çizilmelere, çatlamalara ve kırılmalara karşı inanılmaz güçlü olan model, WR 50 suya dayanıklılık sertifikasıyla güven aşılıyor. Ciddi bir tıp merkezinde alabileceğiniz sağlık sonuçlarını EKG yardımıyla akıllı saat üzerinden öğrenebilirsiniz. Apple Watch Series 8 modelini diğer ürünlerden ayıran en büyük özellik sıcaklık ölçebilmesi. Vücudunuza ait sıcaklığın verilerini bünyesinde tutabiliyor ve detaylı bir analiz sunabiliyor. 45mm boyutu bulunan model, nabız ölçme, uyku düzeni, kalori takibi ve kandaki oksijen seviyesini ölçme gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz