Galaxy Watch Active 2 basın görselleri ortaya çıktı

0
275 Okunma

Samsung’un önümüzdeki gün resmiyet kazandıracağı yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch Active 2 yepyeni sızıntılarla karşımızda. Merakla beklenen akıllı saat şu ana kadar ki en net görüntüleriyle bizleri selamlıyor. Bakalım Samsung Galaxy Watch Active 2 bizlere neler sunacak?

Samsung Galaxy Watch Active 2 yeniden sızdırıldı

Samsung’un geçtiğimiz yıl duyurusunu gerçekleştirdiği yeni akıllı saat serisi, önümüzdeki gün yeni üyesine kavuşuyor. Bir süredir gündemde olan Galaxy Watch Active 2 tasarımıyla önceki modele oldukça benziyor.

Samsung’a özgü olan ve oldukça sevilen hareketli çerçevenin kullanılmadığı Active serisi oldukça sade tutulmuş. Bu sayede her ne kadar göreceli olsa da daha şık bir görünüme sahip olan akıllı saat, iki farklı kasa boyutuyla kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

40 mm ve 44 mm olarak iki farklı kasa boyutuyla gelecek olan modelde deri ve silikon kayış seçenekleri yer alacak. İsabetli sızıntılarıyla bilinen Evan Blasstarafından ortaya çıkartılan görsellerde bu kayışları ve alternatif kasa renk seçeneklerini görebiliyoruz. Daha önceden ortaya çıkan bir sızıntıda ise modelin ayrıca Under Armour versiyonunun olacağı da söylenmişti.

Samsung’un uzun zamandır üzerinde konuşulan akıllı telefonu Galaxy Note 10tanıtımından sadece 2 gün önce, 5 Ağustos Pazartesi günü resmiyet kazandıracağı Galaxy Watch Active 2 bakalım bize neler sunacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz