Dahice bir kablosuz kulaklık : Aipower Wearbuds

0
681 Okunma

Kablosuz kulaklıkları şarj etmenin daha kolay bir yolu olduğunu düşünen Aipower şirketi, bir akıllı saat içine kulaklıkları konumlandırarak Aipower Wearbuds ismini verdiği kulaklık tasarımını oluşturdu. Kickstarter ile ortaya çıkan bu proje çok yakında başarılı bir şekilde tamamlanacak.

Galaxy Watch Active 2 basın görselleri ortaya çıktı

dahice-bir-kablosuz-kulaklik-aipower-wearbuds-1

Yeni bir merak, yeni bir tasarım 

Çinli firmalar genellikle sürekli yenilik yapmaktan çok birbirlerine benzer ve tutan tasarımlar üzerinden ilerliyor. Teknoloji ekosisteminde yenilikler genelde meraklar ve bu merakları içeren sorulardan doğuyor. Kablosuz kulakları nasıl daha iyi konumlandırabiliriz sorusundan yola çıkarak oluşturulan bu ilginç proje de  öyle bir çalışma. Apple Airpods, Samsung Galaxy Buds gibi öncü firmalardan yola çıkarak oluşturan bu tasarımda şarj kılıfı yerine akıllı saat kullanılmış.

dahice-bir-kablosuz-kulaklik-aipower-wearbuds-2

Xiaomi Mi Gaming özellikleri ortaya çıktı!

4 Farklı Aipower Wearbuds seçeneği

Temel kablosuz kulaklık işlevlerine ek olarak akıllı işlevler taşıyabilen Wearbuds’ın siyah mat yüzeyli modeli 69 dolarlık fiyat etiketiyle satılıyor. Pedometre, spor takibi, uyku takibi özellikli versiyonunu satın almak için 149 doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

dahice-bir-kablosuz-kulaklik-aipower-wearbuds-3

Yayına alındığı 1 gün içinde 50.000 dolarlık hedefe ulaşan cihaz, kampanyanın bitmesine doğru 800.000 dolar seviyelerine ulaştı. Cihazların bu sonbaharda destekçilerine gönderilmesi planlanıyor.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz