Game of Thrones kitaptan farklı bir sonla gelebilir!

0
90 Okunma

Dünyada fırtınalar estiren Game of Thrones dizisi bildiğiniz gibi bir kitap uyarlaması. Jon Snow’a karşı yapılan isyanın ardından kitaplardan tamamen kopan dizi bu sezon, final yapmaya hazırlanıyor. Hem kitaptan uzaklaşan senaryo hem de George RR Martin serinin son kitabını bitirmemesi dizinin sonu hakkındaki soru işaretlerini ortaya çıkarıyor. 8’inci sezonu ile ekranlara veda edecek dizinin, Martin tarafından yazılmış bir sonu yok. Bununla ilgili Martin tarafından ilgi çekici açıklamalar yapıldı.

Kitaplarını takip etmeyi yıllar önce bırakan yapımı eleştiren Martin, ekibin bundan sonra yalnız olduğunun ve uzun süredir sete gitmediğinin altını çizdi. Ünlü yazar röportajında, dizinin finali ile ilgili önemli farklılıkların olabileceğini itiraf etti.

Henüz ne olduğu bilinmese de dizide kitaplardan farklı bölümlerle de karşılaşacağız. 

Game of Thrones serisinin yazarı George RR Martin dizinin sona ermesi ile ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Bunun inanılmaz bir yolculuk olduğunu söyleyen Martin, “Açıkçası kitapları daha erken bitirmeyi istedim. Böyle olmasını beklemiyordum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz