Geleceği Yazan Kadınlar için son başvuru tarihi 21 Ocak!

0
201 Okunma

Türkiye’nin en büyük kadın yazılım, eğitim ve gelişim platformu Geleceği Yazan Kadınlar‘ın yeni dönem başvuruları devam ediyor. Türkiye’nin teknolojide kadın istihdamını artırmak, yerli ve milli teknoloji üretmek vizyonuyla hayata geçirilen programa katılmak için son başvuru tarihi ise 21 Ocak.

Geleceği Yazan Kadınlar için son başvuru tarihi 21 Ocak!

Teknolojide Kadın istihdamı konusunda önemli inisiyatiflerden biri olan Geleceği Yazan Kadınlar için başvurular devam ediyor. Turkcell, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle gerçekleştirilen proje büyük bir ilgi görüyor.

Proje kadınlanlara ne gibi destek sağlayacak?

Proje kadınları yazılım konusunda eğiterek mobil uygulamalar geliştirmelerine destek olurken, kadınların bu alanlarda istihdam kapasitesini ve girişimciliğini arttıracak. Geleceği Yazan Kadınlar’ın ikinci dönem başvuruları ise internet üzerinden alınıyor. Yaklaşık 5 bin kişinin hedeflendiği projeye 21 Ocak’a kadar başvuru yapılabilecek.

Projeye kimler katılabilir?

Geleceği Yazan Kadınlar projesinde hedef kitle, lise ve üniversite mezunu ya da halen üniversitede okuyan 18 yaş üzeri kadınlar olacak.

Tamamen ücretsiz olan programa Başvurular Geleceği Yazan Kadınlar sayfasından başvurulabilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz