LG, tanıtacağı yeni Styler modelleri ile giysi bakımının geleceğini gözler önüne seriyor!

0
299 Okunma

CES 2019’da tanıtacağı Siyah Renkli Aynalı Cam Kapı ile Styler’ın zerafetini gözler önüne sermeyi amaçlayan LG, gardırop yönetimi konusunda da gelenekselliğe meydan okuyacak.

LG, geleneksel gardıroplara meydan okuyacak!

LG, devrim yaratan Styler giyim bakım sisteminin gelişmiş modellerini CES 2019’da tanıtarak bu konudaki ileri teknolojisini gözler önüne serecek. LG, fuarda başta CES 2019 Inovasyon Ödülü’nün de kazananı olan LG Siyah Renkli Aynalı Cam Kapı Styler ve tamamen yeni bir sanal moda deneyimi yaşatmayı amaçlayan AI bağlantılı LG Smart Mirror olmak üzere kalabalık aileler için tasarladığı geniş kapasiteli konsept modellerini de görücüye çıkacak.

LG Siyah Renkli Aynalı Cam Kapı Styler, modern tasarımı ve kıyafetlerin hijyenik kalmasını sağlayan ileri teknolojisiyle evlere işlevsellik katacak. Styler’da bulunan siyah cam kapı, cihaza sofistike bir hava kazandırırken, ünitenin geniş iç hacmi kullanıcıya aynı anda dört elbise ve bir pantolonu tazeleme imkanı veriyor.

LG Styler’ın merkezinde, gündelik çamaşırlarda mikropların ve bakterilerin yüzde 99.9’unu ortadan kaldırabildiği kanıtlanan TrueSteam teknolojisi bulunuyor. Cihazda bulunan Gentle Dry özelliği hassas kumaşların daha hızlı ve daha nazik bir şekilde kurutulmasını sağlarken, ‘Pantolon askısı bakım fonksiyonu’ kırışıklıkları ortadan kaldırıyor. Kıyafetlerin derinlemesine temiz, düzenli ve bakımlı kalmasını sağlayan cihaz, içindeki sıcak, nemli havadan gelen ısıyı geri dönüştürerek enerji tüketimini azaltıyor.

LG Siyah Renkli Aynalı Cam Kapı Styler’ın genişletilmiş bir versiyonu olan büyük kapasiteli Styler’a hareketli askılarda tam boy paltolar da dahil beş giysinin yanı sıra bir de pantolon sığabiliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz