Giysilerinizi buharla temizleyen dolap: Samsung AirDresser

0
899 Okunma
Samsung AirDresser

Geçen yıl duyurulan Samsung AirDresser, ayarlanabilir buhar teknolojisi sayesinde giysilerinizi yıkamaya gerek kalmadan temizlenmesini sağlıyor.

Rusya ve İngiltere’nin dışında birçok ülkede tanıtımı gerçekleştirilen Samsung AirDresser, yenilikçi yapısı ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Kullanılan teknolojiler ise bu ürünün hakkını veriyor. Tasarımsal açıdan bakıldığında Samsung Electronics oldukça şık ve fonksiyonel ev teknolojileri ile karşımıza çıkıyor.

Samsung AirDresser

Samsung AirDresser  da tam bu noktada buhar teknoloji ile giysilerinizi temizlemeyi vaadediyor. Deterjan ve çamaşır makinesinde sık sık yıkanan giysiler bir süre sonra eski kalitesini kaybedebiliyor. Bu noktada deterjan ve suya gerek kalmadan giysilerinizi kolay ve rahat bir şekilde bakımlarını sağlamak için kıyafetleri temizliyor.

Ürünün buzdolabı görüntüsünün ardından yüksek bir teknoloji yatıyor. Jet Hava ve Hava Askıları ayarları bulunan AirDresser, toz ve mikropları gidermek için güçlü bir hava akımından yararlanıyorken, buhara başvuruyor.

Samsung AirDresser

Elbette bu teknolojiyi kullanırken, sessiz kalıyor. Minimum ses ile çalışan ürünün, JetSteam özelliği tıpkı evlerdeki süpürgelerde kullanılan teknoloji gibi, giysilerdeki alerjenleri, gözle görülmeyen bakteri ve virüsleri ortadan kaldırıyor. Bunu ise yüksek ısıdaki buhar püskürtmesiyle hallediyor.

Samsung AirDresser

Samsung AirDresser Türkiye’de satılacak mı?

Bunun yanında eğer giydiğiniz bir gömlek kirlenmemiş ancak üstüne sinen sigara kokusundan dolayı onu yıkama ihtiyacı hissediyorsanız, bu teknoloji sizi mutlu edecek. Zira bu tarz temiz ancak kötü koku sinmiş giysilerinizi de buhar teknolojisi ile havalandırıyor.

En sevdiğiniz giysilerinizi sık sık yıkamak zorunda kalmayacağınız AirDresser sayesinde artık bazı maliyetlerden de kurtulacaksınız diyebiliriz. Kurutma özelliği ile de nazik bir kurutma deneyimi yaşatacak ürünün Türkiye’de satılıp satılmayacağı henüz kesin değil ancak yine de böyle bir teknolojinin kullanılacak olması birçok kişinin hayatını kurtaracak gibi duruyor.

Fridge Eye buzdolabınızın akıllı gözü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz