Fridge Eye buzdolabınızın akıllı gözü

0
327 Okunma

Buzdolabı ve kapalı çekmecelerimizin içini dönem dönem kontrol etsek ve ona göre alışverişimizi yapsakta bazen alışveriş listemizde nelerin olup olmadığını ve hangi ihtiyaçları almamız gerektiğini unutabiliyoruz. Buna bir son vermek için oldukça akıllıca düşünülen bir sistemden bahsedeceğim sizlere. Fridge Eye.

Deprem için 3 operatör bir araya gelecek!

Fridge Eye oldukça kaliteli çözünürlükte bir kamera sistemi sunmaktadır ve dolap içine yapıştırabileceğiniz yuva aparatı üzerinden uzaktan Wi-Fii ağını kullanarak akıllı telefonunuz ile kendi uygulaması sayesinden kontrol edelebiliyorsunuz. Güçlü bir ışık yayan Fridge Eye dolabınızın kapısını veya çekmecenizi kapattığınızda içeriye ışık yayarak içinde ki nesnelerin görünmesini sağlıyor.

Son anda çıkılan alışverişler ve listesiz bir şekilde eve uğramadan yapmakta olduğunuz tüm alışverişlerde sizlere zaman kazandırıyor ve zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor.

Frifge Eye, kurulumu kolay ve saniyeler İçinde cep telefonunuza bağlanır

1. Uygulamayı yükleyin ve yapılandırın.

2. Kamerayı kilerinize veya dolabınıza takın. Yiyecek sakladığınız bir kapının olduğu her yer mükemmel bir seçimdir.

3. Yeni akıllı buzdolabınızın keyfini çıkarın.

Sonuç: Buzdolabında ne olduğunu tam olarak bil.

Fridge Eye yurt dışında 11,957$ üzerinden satın alınabilir.

Hızlı bir yaşam içindeyseniz veya aniden evde neler olup bittiğini merak edip eksiklerinizi almak istiyorsanız bu akıllı kamera tam da size göre olabilir. Aynı zamanda eski dahi olsa aldığınız buzdolabınızı bir anda akıllandırmış oluyorsunuz kulağa oldukça hoş geliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz