Gmail’deki E-postalarda Emoji Dönemi Başlıyor

0
58 Okunma

Google’ın Gmail’i yakında bir e-postaya emojiyle yanıt vermenizi sağlayan yeni bir özelliğe sahip olabilir. Bu bilgi, Apple cihazlarındaki Gmail uygulamasında bulunan gizli koddan gelir.

Yakında Gmail’deki e-postalara emojilerle yanıt verebileceksiniz

Neden emojiler? Bazen kelimeler zaman alır. Bir emoji “Harika iş!” diyebilir veya kısaca “Bu çok komik!” anlamına gelebilir. Ama dikkat etmeliyiz; özellikle de işi söz konusu olduğunda yanlış bir emoji göndermek istemezsiniz.

gmail-deki-e-postalarda-emoji-donemi-basliyor-1

Bu emoji özelliği tamamen yeni değil. Microsoft‘un Outlook e -postasında zaten benzer bir şey var. Bir e-posta hakkında ne hissettiğinizi göstermek için gülen yüze dokunabilir ve altı emoji arasından seçim yapabilirsiniz. Bu yeni Gmail özelliği ne zaman ortaya çıkabilir? Tam olarak bilmiyoruz ama kod orada olduğuna göre her an olabilir. Ayrıca Apple ve Android kullanıcıları için aynı anda olup olmayacağını da bilmiyoruz.

Kısacası emojiler artık sadece arkadaşlara mesaj atmak için değil. E-posta gibi daha resmi yerlerde görünüyorlar. Gmail’in muhtemelen bu özelliği eklemesiyle, e-posta göndermeyi biraz daha eğlenceli ve hızlı hale getirebiliriz. Ancak emojilerin bir yeri ve zamanı olduğunu unutmayın, bu yüzden onları akıllıca kullanın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz