LG StanbyME Go Taşınabilir Kablosuz Dokunmatik Ekran dünya çapında piyasaya sürüldü

0
163 Okunma

Bu yılın başlarında LG, Güney Kore pazarında yeni StanbyMe Go kablosuz taşınabilir ekranını tanıttı. Cihaz daha sonra ABD’de piyasaya sürüldü ve şimdi nihayet küresel pazara sunuldu.

LG StanbyMe Go Taşınabilir Dokunmatik Ekran Özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi, Full HD çözünürlük ve 60Hz yenileme hızı sunan 27 inç IPS LCD panele sahip. Bu ekran, görüntü kalitesini daha da artırmak için yapay zeka kullanan dört çekirdekli işlemcisiyle Dolby Vision ve HDR10’u destekliyor. Daha düşük çözünürlüklü içeriği bile FHD kalitesine yakın bir seviyeye yükseltebilir. Özellikle StanbyMe, kaydırma, dokunma ve yakınlaştırma gibi çeşitli giriş eylemlerine izin veren dokunmatik desteği de destekliyor.

lg-stanbyme-go-tasinabilir-kablosuz-dokunmatik-ekran-dunya-capinda-piyasaya-suruldu-1

Tek bir tam şarjla kablosuz taşınabilir monitör, tek bir tam şarjla 3 saate kadar dayanabilir. Hareket halindeyken kolayca taşıyabileceğiniz, evrak çantasına benzer portatif bir kutunun içinde bulunur. Bağlantı için cihazda bir HDMI, USB, WiFi 5 ve Bluetooth 5 bulunur. StanbyME, en sevdiğiniz filmlerin ve müziğin ses kalitesini artıran ve aynı zamanda Dolby Atmos’u destekleyen bir AI Sound Pro özelliğine sahiptir. Taşınabilir ekran webOS üzerinde çalışır.

LG StanbyMe Go şu anda ABD’de 999,99 ABD Doları fiyat etiketiyle ön siparişe sunuluyor. Ancak şimdi önümüzdeki aydan itibaren İtalya, Fransa, İngiltere, İspanya ve Almanya gibi Avrupa bölgelerinde de kullanıma sunulacak. StanbyME serisi ayrıca Eylül ayındaki IFA 2023 etkinliğinde de sergilenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz