Gmail’in yeni özelliği ile mail yazmak kolaylaşıyor

0
266 Okunma

Geçen ay I/O 2023’ün hemen ardından Google, Workspace Labs’ı daha yaygın bir şekilde kullanıma sunmaya başladı ve “Yazmama yardım et” artık kayıtlı test kullanıcıları için Android ve iOS için Gmail’de geniş bir kullanılabilirlik görüyor.

“Yazmama yardım et”, Android ve iOS için Gmail’e geliyor

Masaüstü uygulamasında olduğu gibi, ilk önce üretken yapay zeka için giriş niteliğinde bir bilgi istemiyle karşılanırsınız. Ardından, sağ alt köşede “Yazmama yardım et” düğmesi görünecektir. Dokunmak, çalışırken mavi/mor dalgayı gösteren “Oluştur” düğmesiyle bir komut istemi girmenizi sağlar. Yeni bir tane oluşturabilir ve eklemeden önce geri bildirim bırakabilirsiniz.

gmail-in-yeni-ozelligi-ile-mail-yazmak-kolaylasiyor-1

Metin oluşturma akışına girildikten sonra, düğmeye tekrar dokunmak, mesajı birkaç yolla “Hassaslaştırmanıza” olanak tanır: Resmileştirin, Ayrıntılandırın, Kısaltın, Kendimi Şanslı Hissediyorum ve Bir taslak yazın. İlerlemeyi not etmek için simge yanıp sönerken bu işlem birkaç saniye daha sürecektir.

Bu, yeni bir yanıt oluşturacak ve halihazırda doldurulmuş olan “Değiştir” işlemini sağlayabilirsiniz.

Bu öğleden sonra, Gmail’in “Yazmama yardım et” aracının , Android ve iOS’ta Workspace Labs programına kayıtlı kişiler için geniş çapta kullanıma sunulduğunu görüyoruz. Bunu henüz Google Dokümanlar mobil uygulamalarında görmüyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz