Instagram’da engellendiğinizi anlamanın 4 yolu

0
142 Okunma

Instagram’da engellendiğinizden mi şüpheleniyorsunuz? O zaman sizin için yazdığımız adımları takip ederek sonucu öğrenebilirsiniz? İşte Instagram’da engellendiğinizi anlamanın 4 yolu…

Instagram’da engellendiğimizi nasıl anlarız?

  • Hesap araması yapın 

İlk olarak sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin hesabını Instagram keşfet bölümünde aratın. Aradığınız kullanıcının hesabı gizliyse ve hesap adını bildiğiniz halde bulamıyorsanız büyük ihtimalle engellenmişsinizdir. Aradığınız hesap herkese açık bir profil ise hesaba girdiğinizde gönderi, takipçi ve takip sayısının sıfır olarak görülmesi de engellendiğinizi gösterir.

ınstagram

  • Profilinizdeki takip/takipçi listesine bakın 

Bir kullanıcı tarafından engellendiğinizde o hesap takip veya takipçi listenizde görülmez. Hesabın listenizde yer alıp almadığını görmek için kontrol edebilirsiniz.

  • Web’de aramayı deneyin 

Şüphelendiğiniz hesap yalnızca sizi mi engelledi yoksa tamamen hesabını mı kapattı sorusunun yanıtını öğrenmek için web üzerinden arama yapabilirsiniz. Kullanıcı adı yazıldığında google üzerinde o kişinin hesabı görülüyorsa bu sizi engellediği anlamına geliyor. Hesabı tamamen göremiyorsanız endişe etmenize gerek yok. Kullanıcı Instagram hesabını tamamen kapatmış demektir.

  • Ortak bir arkadaşa sorabilirsin

Tüm adımları uyguladığın halde hala emin değilsen, yapılabilecek olan son şey durumu ortak bir arkadaşa anlatmak olacaktır. Aradığınız hesap arkadaşınızın sayfasında görülüyor ve siz de görülmüyorsa bu engellendiğiniz anlamına geliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz