Gmail mobil uygulaması güncellendi!

0
401 Okunma

Geçen nisan Gmail’in yenilenen web versiyonunu tanıtan Google şimdi de mobil uygulamanın görünümünü değiştirdi. Artık Gmail mobil uygulaması sizi yeni görünümü ile karşılayacak. Yeni tasarım ilk önce Android işletim sistemine sahip telefonlara geldi. iPhone ve iPad’ler için de kısa sürede güncelleme çıkacak. Gmail mobil uygulaması web versiyonu ile parelel bir görünüme kavuşunca masaüstü sürümündeki bazı yeni özelliklerin de mobilde kullanılmasına izin verecek. Örneğin artık gelen bir e-postayı açmadan eklerin kısayollarına ulaşabileceksiniz. Ayrıca kişisel ve iş hesabı gibi farklı hesapları olanlar bunlar arasında daha kolay geçiş yapabilecek. Eğer uygulama şüpheli bir e-posta alındığını düşünürse bunu web sürümündeki gibi büyük ve kırmızı bir uyarı ile size bildirecek. 

Gmail mobil uygulaması yeni tasarımı ile daha temiz bir görünüme kavuştu diyebiliriz. Ayrıca uygulamaya artık beyaz arka plan hâkim. 

Google uygulamalarını yeniden tasarlayarak hepsine hemen hemen aynı görünümü kazandırmayı amaçlıyor. 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Google’ın uygulamalarına yaptığı makyaj ilerleyen günlerde de devam edecek. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz