Google asistan yapay zekayla güçleniyor!

0
118 Okunma
Google Asistan

Google, ses, metin ve görseller aracılığıyla kullanılabilen “Bard ile Asistan”ın birleşmesini duyurdu. Şirket, üretken yapay zekanın daha sezgisel ve kişiselleştirilmiş bir dijital asistan oluşturmak için yeni fırsatlar sunduğunu belirtti. Bard ile Asistan, kullanıcıların günlük görevleri daha hızlı ve etkili bir şekilde yerine getirmelerine yardımcı olacak.

Bard

Google Asistan artık daha gelişmiş olacak.

Google’ın blog yazısında, asistanın “bir sonraki seyahatinizi planlamaktan, alışveriş listesi oluşturmaya kadar her türlü görevi yerine getirmeyi” amaçladığı ifade edildi. Bard ile Asistan; metin, ses ve görsel girişleri anlayarak kullanıcının ihtiyaçlarına uygun çözümler sunacak. Özellikle, Gmail ve Dokümanlar gibi uygulamalarda kullanıcıya yardımcı olacak.

Android cihazlarda, Bard ile Asistan bağlamsal deneyimleri iyileştirerek kullanıcıya daha fazla kolaylık sağlamayı hedefliyor. Örneğin, kullanıcı bir köpek fotoğrafı çektiğinde, Bard ile Asistan, fotoğraf üzerinde gezdirilerek sosyal medya gönderisi oluşturmasına yardımcı olacak.

Google, Bard ile Asistan’ın erken bir deneme aşamasında olduğunu ve önümüzdeki aylarda test kullanıcılarından geri bildirim alacaklarını duyurdu. Bu yenilikçi asistan, kullanıcılara daha önce hiç olmadığı şekilde etkileşim imkanı sunacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz