Google Chrome sekme gruplama özelliği artık masaüstünde

0
114 Okunma

Android cihazlara sunulan sekme gruplama özelliği Google Chrome masaüstü sürümüne de geldi. Kullanıcılar tarafından beğenilen ve kullanıcı deneyimini arttıran bu yeni özelliği artık masaüstünde de kullanabileceksiniz.

Sekme gruplama özelliği masaüstüne geldi

Android bir cihaz kullanıyorsanız bir süre önce gelen güncellemeyi fark etmişsinizdir. Yeni güncelleme ile sekmeleriniz artık karışık ekranda değil gruplar içerisinde bulunabiliyor. Kullanıcı deneyimine katkı sağlayan bu özellik sayesinde internette aradığınız içerikler arasında daha düzenli aramalar yapabiliyorsunuz. Uzun bir süredir test aşamasında olan özellik artık masaüstü versiyonda da mevcut.

Yeni özellik ile birlikte artık sekmeler daha derli toplu bir görüntüye kavuşacak. Özellikle pandemi döneminde online çalışma ve eğitim sürecinde bilgisayara olan ihtiyacımız bir hayli arttı. Yeni özelleştirmeler ile kullanım daha pratik hale gelecek.

Peki bu özelliği nasıl kullanacağız? Google Chrome’da açtığınız herhangi bir sekme üzerine gelerek sağa tıklıyorsunuz. Karşınıza “Sekmeyi yeni gruba ekle” seçeneği çıkacak. Gruplandırmak istediğiniz sekmeleri bu kısımda toplayabiliyorsunuz. Üstelik birden fazla grup oluşturabilir, renklendirebilir veya işiniz bittiğinde dağıtabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz