Redmi Note 10 üstün kamera özellikleri ve son detaylar

0
130 Okunma
Redmi Note 10

Tanıtımına birkaç gün kalan Redmi Note 10 serisinde yeni haberler gelemeye devam ediyor. Fiyatı ve bazı teknik özellikleri hakkında bilgi topladığımız Redmi cihazından yeni haberler var. Note 10 serisi Super Macro modu ile yakın çekimde tek isim olabilir.

Super Macro görselleri büyüleyici

Her marka ve cihaz farklı özellikler ile ön plana çıkıyor. Note serisi de Super Macro modu ile kamera performansını en üst düzeylere çıkaracak. Xiaomi Başkan Yardımcısı Manu Kumar Jain, Redmi Note 10 serisinin Super Macro adı verilen bir lens ile piyasa sürüleceği haberini verdi. Xiaomi üstün kamera performansı sayesinde rakiplerini bir hayli zorlayacak.

Redmi Note 10 fiyatıyla gönlünüzü çalacak

Manu Kumar Jain Twitter hesabı üzerinden paylaşılana göre 5 Megapiksel Super Macro lens içine Telefoto lens yerleşik olarak yer alıyor. Bu sayede kamerada 2 kat daha fazla yakınlaşma imkanı sunuluyor. Ayrıca Jain, Redmi Note 10 serisinin Super Macro modu ile piyasaya sürülen ilk cihaz olacağınız da belirtti.

Redmi Note 10

Özellikler sadece bununla bitmiyor. Türkiye de satılması beklenen cihazlardaki teknik özellikler hakkında da çeşitli bilgiler yer alıyor. Yapılan sızıntıya göre Cihazlar global pazara Snapdragon 678 işlemci ile çıkacak. Ayrıca 5G desteği bulunmayan cihazlarda 6,43 inç AMOLED ekran kullanılıyor. Şimdilik 3 farklı renk seçeneği bulunan cihazın en dikkat çekici özellikleri kamer ile ilgili.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz