Google Dijital Türkiye platformu 1.5 milyon kişiye ulaşacak!

0
485 Okunma
google dijital türkiye platformu

Google yeni projesiyle Türkiye’de tam 1.5 milyon birey ve işletmeye ücretsiz olarak araç ve çözümler sunacak. Dijital dünyanın fırsatlarıyla büyümesine destek olacak. Google Dijital Türkiye platformu, dijital ortamdaki varlıklarını geliştirmek isteyen işletmelere ve bu alanda uzmanlaşmak isteyen bireylere destek olmak amacıyla hayata geçirildi.

Google Dijital Türkiye platformu ile tüm ihtiyaçlara erişilebiliyor

Platformda yer alan araçlardan Grow My Store; dijital pazarlama kampanyalarını daha etkin yürütmek, kolay erişilebilmek, uzaktan sipariş alıp teslimat yapmak gibi konularda ihtiyaç duydukları rehberliği ücretsiz olarak sunuyor.

KOBİ’lere de destek veren Google Türkiye, IdeaSoft ile özel bir işbirliğine giderek, işletmelere ihtiyaç duydukları tüm özelliklere sahip anahtar teslim e-ticaret sitelerini 24 saat içinde kolayca oluşturabilmeleri için bir paket sunuyor. KOBİ’ler bu olanaklar sayesinde e-ticaret sitelerini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde inşa etme fırsatı yakalamakla kalmıyor. Ayrıca Türkiye’nin en büyük online pazaryerlerinde indirimli komisyon oranları ile yer alma ayrıcalığına da sahip oluyor.

google dijital türkiye platformu

Konuyla ilgili olarak Google Türkiye Pazarlama Lideri Işıl Heves açıklamalar yaptı. Heves açıklamasında, “Küçük ve orta ölçekli işletmeler için ‘yeni normal’ koşullarında büyümenin ve rekabetçiliğin yolu, dijitale yönelmekten geçiyor. Dijitalle güçlenmek isteyen herkesin ihtiyaç duyduğu tüm araç ve çözümlere tek noktadan erişebilecekleri Google Dijital Türkiye platformunu işte bu hareketle hayata geçirdik. Amacımız, KOBİ’ler başta olmak üzere tüm işletmelere ve girişimcilere, ücretsiz fırsatlar, eğitimler ve ürün destekleri sunarak dijitalleşmelerine destek olmak.” dedi.

Heves, Türkiye’nin dijital geleceği için desteklerini esirgemediklerini belirttiği başka açıklamalar da ekledi. Pazarlama Lideri, “Google olarak, 2006’dan bugüne Türkiye ekonomisi ile birlikte adım atıyoruz. Türkiye’nin dijital geleceği için tüm paydaşlarımıza, müşterilerimize ve kullanıcılarımıza kesintisiz destek veriyoruz”

Google tarafından ücretsiz sunulan Dijital Atölye de işletme sahiplerine ve çalışanlara olanaklar sunuyor. İşletme ve bireylere: online dünyada dijital varlık oluşturmak, e-ticareti etkin kullanmak, online güvenliği sağlamak, potansiyel müşterilere ulaşmak için ihtiyaç duydukları tüm bilgileri ücretsiz olarak sunuyor. Bir işletmeyi internette başarılı bir şekilde büyütmek için gereken kritik bilgi ve yetkinliklere sahip olmak isteyenlere de destek veriliyor. Dijital Atölye’ye kaydolup eğitimleri tamamladıklarında bu alandaki yetkinliklerini belgeleyen bir sertifikanın da sahibi oluyor.

Beyonce, Ivy Park x Adidas koleksiyonunu Instagram’dan duyurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz