Beyonce, Ivy Park x Adidas koleksiyonunu Instagram’dan duyurdu!

0
1.163 Okunma
Ivy Park x Adidas

Kraliçe geri dönüyor! Beyonce’nin kendi markası Ivy Park x Adidas işbirliğinin ikinci koleksiyonu 30 Ekim’de görücüye çıkıyor. Instagram’dan paylaştığı post ile hazırladığı yeni koleksiyonu( Drıp 2) duyuran Beyonce, hayranlarını heyecanlandırdı.

Beyonce Adidas koleksiyonundan ipuçları verdi!

Beyonce, Ivy Park x Adidas koleksiyonunu ilk olarak Ocak ayında piyasaya sürmüştü. Adidas’ın web sitesinde satışa çıkan ürünlerin hemen tükenmesi, ikinci koleksiyonun habercisi oldu. Adidas için hazırladığı koleksiyon ile başarı elde eden sanatçı bu yolda ilerlemekte kararlı gibi gözüküyor. Daha önce hazırladığı koleksiyonunu Reese Witherspoon, Zendaya, Cardi B, Janelle Monae, Yara Shahidi, Kelly Rowland, Michelle Williams ve kız kardeşi Solange’a hediye eden ünlü şarkıcı, iyi bir PR’a da imza attı.

İşte 39 yaşındaki sanatçının Instagram’dan yeni koleksiyonunu duyurduğu o paylaşımlar!

https://www.instagram.com/p/CGh4eskgdyT/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/CGkpHujgxOj/?utm_source=ig_web_copy_link

Ünlü yıldız Beyonce 30 Ekim için ipuçları vermeyi de ihmal etmedi. Popüler spor giyim markası Adidas için hazırladığı koleksiyondan birkaç tasarımını giyip objektiflere poz veren şarkıcı hayranlarından tam not aldı.

Neon sarısı, bebek mavisi, somon, ten rengi ve zümrüt renklerinden oluşan parçaları deneyen Beyonce, düz beyaz bir arka plan önünde poz verdi. Şarkıcı ayrıca fit görüntüsü ile de göz doldurdu.

Ivy Park x Adidas

Netflix’in yeni abone kazanma hızı yavaşladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz