Google Haritalar bisiklet istasyonlarını gösterecek

0
630 Okunma

Dünyanın birçok yerinde yoğun olarak kullanılan Google Haritalar uygulamasına her geçen gün yeni özellikler ekleniyor. Şimdi de ortaya çıkan haberler Google Haritalar’a yeni bir özelliğin geleceğini gösteriyor. Bu özellik ile birlikte Google Haritalar bisiklet istasyonlarını ve bu istasyonlarda kaç bisiklet kaldığını gösterebilecek.

Google Haritalar bisiklet istasyonları özelliği ile neler sunacak?

Türkiye’de çok sıklıkla görmesek de belediyelerin sunmuş olduğu bazı bisiklet istasyonları mevcut. Ancak birçok kullanıcı bu bisiklet istasyonlarının nerede olduğunu ve anlık olarak kaç bisikletin yer aldığını göremiyor. Bu noktada da Google, yeni özelliği ile birlikte bu tür durumların önüne geçmeyi hedefliyor.

Google Haritalar bisiklet istasyonları özelliğiyle birlikte bisiklet istasyonlarının nerede olduğunu görebileceksiniz. Bu sayede bisiklet kiralamak için istasyon ararken zorluk çekmeyeceksiniz. Bunun yanı sıra istasyonlarda kaç tane bisiklet kaldığını da rahatlıkla görebileceksiniz.

İlk olarak yurtdışında kullanıma sunulacak olan bu özelliğin ilerleyen zamanlarda Türkiye’de de kullanıma sunulması bekleniyor. Tabii bu konu hakkında henüz net ve resmi bir bilgi yok.

Kaynak: ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz