Google Haritalar kullananların işine yarayacak 4 ipucu

0
272 Okunma

Google Haritalar, akıllı telefonlarımızda mutlaka bulunması gereken uygulamalardan biri. Dijitalleşen dünyada yol tarifi almak, tarif edilen yeri bulmak bu tür uygulamalarla artık daha kolay. Bu içeriğimizde Google Haritalar kullananların işine yarayacak 4 ipucunu derledik.

Gidilecek yol üzerine durak ekleyin

google-haritalar-kullananlarin-isine-yarayacak-5-ipucu-1

Google Haritalar kullananların işine yarayacak 4 ipucunun ilki; gidilecek yol üzerine durak eklemek. Google Haritalar üzerinden gideceğiniz yeri belirlediniz. Ancak yol üstünde bir işiniz var ve orada durmanız lazım. Uygulamanın birden çok hedef ekleme özelliği sayesinde başlangıçtan final noktasına kadar en fazla 9 durak ekleyebilirsiniz.

Park ettiğiniz arabanın konumunu kaydedin

google-haritalar-kullananlarin-isine-yarayacak-5-ipucu-2
Google’ın Haritalar uygulaması ile yola çıkmadan önce arabanızı park edebileceğiniz yerler arayabilirsiniz. Hedefinize ulaştıktan sonra, daha sonra bulabilmek amacıyla park yerinizi kaydedebilirsiniz.

Çevrimdışı kullanım için bir harita indirin

google-haritalar-kullananlarin-isine-yarayacak-5-ipucu-3
Çevrimdışı kullanım için rota planınızı indirmek iyi bir fikir. Bunu yapmak için uygulamaya giriş yapın ardından ekranınızın üst kısmındaki üç nokta menüsüne dokunun. “Çevrimdışı haritayı indir“i seçin.

Konum geçmişinizi görün

google-haritalar-kullananlarin-isine-yarayacak-5-ipucu-5

Google’ın Haritalar uygulamasından tüm Google Haritalar geçmişinizi bir zaman çizelgesi olarak görüntüleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz