Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana Sayfa Aktüel Google Pixel 3 kamerasında yaptığı yeniliklerle karşınızda!

Google Pixel 3 kamerasında yaptığı yeniliklerle karşınızda!

0
169 Okunma
Google Pixel 3 kamerasında çarpıcı yenilikler yaptı!

Google en iyi akıllı telefon makinesine sahip olduğundan  emin olmak istiyor. Yenilenen kamerası ile yeni özellikleri olan Pixel 3 tanıtıldı. Bazı özelliklerden emin olmak için bu model  yeni donanım ile etkinleştirildi.  Arkasın da yepyeni bir 12,2 megapixel sensör ve daha geniş açılı bir merceğe sahip. Ön tarafta, bu geniş çentik de bir çift geniş açılı lens var. Böylece bir kaydırma çubuğuyla zoom seviyesini ayarlamanıza yardımcı oluyor. Intel ile birlikte geliştirilen Visual Core ortak işlemcisi, Google sayesinde her zamankinden daha güçlü! Bu çip, Pixel 2 cihazında olduğundan daha fazla kamera özelliği sağlıyor .Fayda sağlamak için çevrimiçi olmanıza gerek kalmayacak kadar güçlü!Google Pixel 3

İşte Google’ın Pixel 3 telefon kameralarının yapabileceği yeni şeyler!

Top Shot ve Photobooth modları

Google, ünlü AI’sini Pixel 3’teki kameralara hiç olmadığı kadar kapsamlı bir şekilde dahil ediyor. HDR + özelliği ile birleştirilen Top Shot adlı özellik, bir çok görüntüyü yakalıyor. Ardından hepsini kontrol ediyor. Tüm gerçekliğiyle gülümseyen, kameraya bakan ve yanıp sönmeyen en iyi fotoğrafı size öneriyor.

Kendi portreleriniz de ise başka bir özellik daha var. Photbooth! Yine AI, ne zaman gülüşünüzü ya da bir surat çektiğinizi belirliyor. Daha sonra fotoğrafı kendiliğinden çekiyor. Böylelikle  deklanşör düğmesine erişmek gerekmiyor.

Google Pixel 3

Grup Selfie Modu

Grup Selfie, normal moddan yüzde 184 daha geniş bir görüş alanı sunuyor. Güç düğmesine iki kez dokunarak, selfie moduna geçip, ardından çift dokunarak mod etkinleşiyor. Diğer bir seçenekte Google Asistan’dan “bir grup selfie çekmesini” istemek oluyor. Bu noktada, kendinizi, arkadaşlarınızı veya manzaraya doğal bir zemin hazırlamanız yeterli.

Düşük Işık Yeteneği

Ateş etrafında ya da  konserde fotoğraf çekerken zorlandığınız zamanlar oluyordur. Eğer flaşı kullanmazsanız, çekim olağan dışı bir şekilde grenli olabilir. Ama kullanırsanız, yapay ve titiz görünebilir. Bunun için Pixel 3’ün çözümü Gece Görüşü. Yakınlaştırma özelliğinde olduğu gibi, gece görüşü, fotoğraflarınızı normalden kötü göstermesini  azaltmak için birden fazla pozlama alıyor. Bu size, o akşam ruh halini daha iyi yakalayan parlak ve eşit tonda çekimler sağlıyor.

Portre Modu ve Derinlik Algısı

Google, öne çıkarmak istediği objeler için arka planları bulanıklaştırıyor. Bunu yaparken  tek bir lens yeterli . Bir kaydırıcı ayarlayarak çekimden sonra derinlik algısı ile bulanıklık seviyesi ayarlanabiliyor. Yine, bu özellik için AI ve çoklu pozlar kullanılıyor.

Hareketi Otomatik Odaklama

Şirket, Motion Auto Focus özelliği ile çektiklerinizin olabildiğince net kalmasını sağlıyor. Bu özellikle  kamera hiç durmuyor gibi görünüyor. Ancak her şey gerçekten keskin kalıyor. Bunun da ötesinde Pixel 3, ön tarafa bakan video sabitleme özelliğiyle birlikte kendinizi kaydederken hareket halindeyken bile sabit tutuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz