iOS 12.0.1 güncellemesi yayınlandı!

0
301 Okunma
iOS 12.0.1 yayınlandı! WiFi için müjde!

Geçtiğimiz haftalarda Apple iPhone XS de WiFi bağlantı ve şarj etme sorunu yaşanmıştı. Doğal olarak bir sürü olumsuz eleştiriler yapıldı. Gerçekten de ciddi sıkıntılar olan bu problemler kullanıcılarında canını sıktı. Neyse ki Apple için bu sorunların üstesinden gelmek uzun sürmedi. İOS 12 sürümüne yirmi iki gün sonra yapılan güncelleme problemleri çözdü. iOS  12.0.1 güncellemeyle birlikte kullanıcıların şikayet ettiği çok önemli sorunlar ortadan kalkmış oldu!

iOS 12.0.1 yayınlandı! WiFi için müjde!

Kullanılan cihaza göre değişmekle birlikte yaklaşık olarak 100 MB yer kaplayan yeni güncelleme, iPhone XS modellerinde yaşanan sorunları gidermiş durumda.

Apple bu seri de yaşanan WiFi bağlantı sorunları ve ekran açık olduğunda kablolu bir bağlantı üzerinden şarj etmesini engelleyen aksaklığı gideren bir iOS 12.0.1 güncellemesi yayınladı . Bu güncelleme zayıf bir pilde uyanacağından endişe duyan herkese bir rahatlama sağladı. Ayrıca iPhone XS cihazlarının, Wi-Fi ağına 5 GHz yerine 2.4 GHz ile bağlanmasına neden olan bir sorunu da çözdü. iPad sahipleri, sanal klavyedeki “.? 123” anahtarının orijinal konumuna geri dönmesinden oldukça  mutlular. Önemli bir özellik yükseltmesi olmasa da bu güncelleme problemleri ortadan kaldırmaya yetti!

iOS 12.0.1 güncellemesini iPhone veya iPad’lerde Ayarlar > Genel > Yazılım Güncellemesi yolu takip ederek güncelleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz