Google Pixel Watch 2 Şarj Sorunlarıyla Karşı Karşıya

0
946 Okunma

İkinci nesil Pixel Watch 2 geçen ay piyasaya çıktı. Ayrıca Google, orijinal Pixel Watch için WearOS 4 güncellemesini yayınladı . En yeni nesil teklif, önceki modele göre önemli yükseltmeler içeriyor. Ancak birden fazla kullanıcı akıllı saatte şarj sorunu yaşıyor. Arama devinin sorunun farkında olduğu ancak konuyla ilgili resmi bir yanıt vermediği bildiriliyor. Pixel Watch 2’nin şarj sorunları hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin. 

Google Pixel Watch 2 şarj sorunlarıyla karşı karşıya

Reddit’teki birçok kullanıcı, Pixel Watch 2 ünitelerinin fişe takılıyken şarj olmadığını paylaştı. Kullanıcılar bunun arızalı bir şarj cihazından mı yoksa akıllı saatin kendisinden mi kaynaklandığından emin değiller. Bir kullanıcı cihazın hiç şarj olmadığından bahsetti. Başlangıçta iyi çalışan ancak sonunda duran yeni bir şarj cihazı aldı. Kullanıcı ayrıca kabloyu değiştirmeyi, duvar prizini, dizüstü bilgisayardaki USB bağlantı noktalarını kullanmayı ve daha birçok yöntemi denedi ancak hepsi boşa çıktı. 

google-pixel-watch-2-sarj-sorunlariyla-karsi-karsiya-1

Kullanıcı, Google’dan tatmin edici bir yanıt alamadı ancak arama devi, bunun Pixel Watch 2’de ‘devam eden bir sorun’ olduğunu kabul etti. Ayrıca, mükemmel çalıştığı söylenen Pixel Watch 2’nin yedek birimini de aldı. Ne yazık ki, aynı şarj sorunlarıyla karşılaşan diğer kullanıcılar yedek ünite alma şansına sahip değiller. Bu nedenle şarj cihazının mı yoksa akıllı saatin mi arızalı olduğu belirsizliğini koruyor. Sorunun çözümü de bir sır olarak kalıyor. 

Google’ın, Pixel Watch 2 düzgün şekilde şarj olmuyorsa kullanıcılara ne yapmaları gerektiği konusunda talimat veren özel bir destek sayfası vardır. Akıllı saatin şarj yuvasına tek şekilde sığacağı, yanlış yöne yerleştirildiğinde şarj olmayacağı belirtiliyor. Arama devi, önceki nesildeki kablosuz şarjla karşılaştırıldığında en yeni nesil akıllı saatte dört pimli konnektörü tanıttı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz