Google Telefon uygulaması arayanı sesli okuma özelliğini test ediyor!

0
542 Okunma
google telefon sesli okuma

Google telefon uygulaması yakın zamanda sadece Google Pixel telefonlar için değil, diğer android işletim sistemli telefonlar için de kullanıma açılmıştı. Şimdi ise Google Telefon uygulaması arayan kişinin ismini veya numarasını sesli okuma özelliğini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Bu özelliğin yanında başka özellikler de uygulama için test edilmeye başlandı.

Google Telefon arayan tarafı sesli okuma özelliğiyle geliyor

Google, bu ayın başlarında Telefon uygulamasını daha fazla kullanıcının erişimine açmak istedi ve Google Pixel telefonlar dışında diğer markaların Android işletim sistemli telefonlarına da açıldı. Play Store‘dan indirerek kullanılabilecek olan uygulamaya güncelleme ile yeni özellikler de eklenecek.

Bu özelliklerden ilki arayan kimliğini veya kayıtlı değilse numarayı sesli okuma özelliği. Bu özellik ile kullanıcılar ekrana bakmadan kimin aradığını duyarak açılmak istenmeyen aramalar için telefona bakmak zorunda kalmayacak.

Diğer özellik ise Arama Filtreleme, bu özellik ile arama kayıtlarını 30 gün sonra otomatik olarak silecek. Arama Filtreleme yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da mevcut, bu nedenle bu özellik sınırlı sayıda kullanıcı için kullanımda olacak. Bununla birlikte, Çağrı Filtreleme’ye büyük ölçüde güveniyorsanız, transkriptlerini her 30 günde bir otomatik olarak silme seçeneği kullanışlı bir ek olacaktır.

Son olarak, uygulama, kullanıcıların kayıtlı sesli mesajlarına hızlı bir şekilde erişmesine izin vermek için Sesli Posta sekmesinde yeni bir ‘Kaydedilmiş sesli mesajlar’ kısayolu kazanacak.

Pinterest bu yılın en iyisi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz