Messenger İle Instagram DM Birleşti!

0
736 Okunma
messenger ile ınstagram

Facebook uzun bir süredir Instagram mesajlaşmayı Messenger ile birleştirmek istiyordu. Facebook çeşitli mesajlaşma platformlarını entegre etme yolunda ilk adımı attı. Messenger ile Instagram DM özelliklerini birleştirerek kullanıcıların hizmetine sunan Facebook böylelikle dediğini yaptı. İki sosyal medya devi bir arada! Peki bundan sonra mesajlaşma nasıl olacak detayları haberimizde…

Facebook’un Instagram’ı satın aldığı günden beri aslında bunu planladığını tahmin etmek zor değil. İki sosyal medya platformunun kullanıcılarını birbirine bağlayacak yeni özelliği hizmete sunan Facebook’un kullanıcıları artık Instagram kullanıcılarına, Instagram kullanıcıları da Facebook kullanıcılarına mesaj gönderebilecek.

Messenger İle Instagram

Resmi olarak Facebook Messenger ile Instagram mesajları birleşti!

Sosyal medya platformlarının mesajlaşma hizmetlerini kullanmak tamamen isteğe bağlı olmakla birlikte kullanıcılar dilediği zaman özelliği etkinleştirebilir ve Instagram veya Facebook’taki sosyal medya kullanıcısına mesaj gönderebilir. Sosyal medya kullanıcılarına büyük bir kolaylık sunan bu özelliğe WhatsApp Messenger’ın da eklenip eklenmeyeceği belli değil ancak altyapının da hazırlanmasıyla WhatsApp’ın da bu sürece dahil edilmesi bekleniyor. Yapılan duyuruda iOS ve Android kullanıcılarının birleştirilmiş bir direkt mesaj kutusuna ulaştığı söylendi.

Yapılan bu birleşim kimileri olumlu kimileri ise olumsuz karşıladı. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Google Pixel 5’in fiyatı yanlışlıkla ortaya çıktı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz