Google yeni alışveriş özellikleri ve özel bir fırsatlar sayfası sunuyor

0
50 Okunma
google-yeni-alisveris-ozellikleri-ve-ozel-bir-firsatlar-sayfasi-sunuyor

Çevrimiçi alışveriş, özellikle bir ürün için en iyi teklifi bulmaya çalıştığınızda sıkıntılı olabilir, ancak Google, yardımcı olabilecek bazı yeni alışveriş özellikleri ekledi.

Google Arama Özel Fırsatlar Sayfasına Sahip Oldu, Yeni Alışveriş Özellikleri Chrome’a ​​Geldi

Google, tam da tatil zamanı geldiğinde, Arama’daki alışveriş sekmesini yeniden yeniledi. Bu yıl, yeni özellikler arasında özel bir fırsatlar sayfası, “Göz atmaya devam et” kartlarında etkin promosyon bildirimleri, masaüstünde Chrome’da fiyat bilgileri ve aradığınız ürünlerde fiyat takibi yer alıyor.

Google’ın Ürün Direktörü Danielle Buckley blogda şunları yazdı: “Tatil alışverişi yapan on kişiden sekizi, tatil hediyelerinde iyi bir fırsat bulmanın kendileri için önemli olduğunu söylüyor ve yarıdan fazlası, iyi bir fırsat bulduklarından emin olmak için fiyatları çevrimiçi olarak karşılaştırmayı planlıyor.” güncellemeleri duyuran gönderi.

google-yeni-alisveris-ozellikleri-ve-ozel-bir-firsatlar-sayfasi-sunuyor-1

Bu duyurunun en heyecan verici kısmının fırsatlar sayfası olmasının nedeni bu olabilir . Bu sayfaya erişmek için Google’da “mağaza fırsatları” araması yapmanız yeterlidir. Hatta “elektronik alışverişi fırsatları” gibi daha spesifik bir arama bile kullanabilirsiniz. Sonuç, Google’da o konudaki en iyi fırsatları listeleyen bir Alışveriş sayfası olacaktır. Ayrıca giyim, ev ve bahçe, oyuncaklar ve oyunlar ve daha fazlasını içeren çeşitli kategoriler arasında da gezinebilirsiniz.

Google, fırsatlar sayfasının “şu anda binlerce marka ve perakendeciden milyonlarca promosyon düzenlediğini” iddia ediyor.

İstediğiniz fırsatı bulamasanız bile Google, yardımcı olabilecek bazı özellikler eklemiştir. Örneğin, Chrome tarayıcınızda Google Arama’yı açtığınızda, arama sayfasının alt kısmındaki Taramayı Devam Ettir kartları, baktığınız ürünleri yansıtacaktır. Bu öğelerden birinde etkin bir promosyon varsa Google bunu kartta vurgulayacaktır. Veya çevrimiçi olarak bir ürüne bakıyorsanız adres çubuğunda bir İndirim etiketi simgesi görebilirsiniz. Mevcut indirim kodlarını görmek için bu etikete tıklayın.

Son olarak Google, Arama ve Chrome’a ​​bir fiyat izleyici ekledi. Bir ürün ararken ürün adının yanında zil simgesini göreceksiniz. Bu zile tıklarsanız fiyat düşerse kısa mesaj ve/veya e-posta yoluyla bilgilendirileceksiniz.

Bu özellikler bugünden itibaren Google Arama’da ve Masaüstü için Google Chrome’da kullanıma sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz