Güzelliğin bir sonraki aşaması: 3D maske!

0
290 Okunma

Kozmetik devi Neutrogena yakın zamanda yaptığı bir duyuruyla teknolojiyle ne kadar iç içe olduğunu gözler önüne serdi. Şirket, ilerleyen zamanda müşterilerin yüzüne özel basılacak 3D yüz maskelerini satmaya başlayacağını açıkladı. 3D baskı teknolojisi güzellikte de kendini gösteriyor. 3D maske modelleri her cilde farklı iyileştirmeler yapabilmenin yolunu açıyor.

Şirket MaskiD isimli mobil uygulama üzerinden müşterilerinin cilt analizini yapacak. Sonrasında kişinin yüz özelliklerine göre bir şekil çıkaracak. Neutrogena, teknolojinin ilerleyen zamanda lokal tedavilerde de kullanılabileceğini söyledi.

Ortaya çıkan her 3D maske alın, göz bölgesi, yanaklar, burun, çene ve çene-yanak çizgisi olmak üzere toplamda altı bölgesi olacak. Cildin ihtiyacına göre bu bölgelerden birine ya da birkaçına ağırlık verilecek.

Neutrogena bu hamleyle kişiselleştirmeye odaklandığını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Şirket geçen yıl CES’te kişiye özel saç boyası ve saç kremi gibi ürünlerini görücüye çıkarmıştı.

Şirket açıklamasında güvenlikle ilgili tedirginliklere de yanıt verdi. Kullanıcıların toplanan verilerinin ve fotoğraflarının şifreleneceğini söyleyen Neutrogena, ürünleri geliştirmek için bu verileri kullandıklarını doğruladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz