Dyson V11 elektrikli süpürgeyi denedik! (Video)

0
682 Okunma

Ülkemizdeki ofisini geçen yıl açan Dyson, yeni modellerini Türk tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Dyson Airwrap saç şekillendirici, Dyson Pure Hot+Cool hava temizleyici ve Dyson V11 elektrikli süpürge görücüye çıktı. Biz de bu modellerin hepsini yakından inceledik. Bu videomuzda Dyson elektrikli süpürge yanında diğer Dyson modelleri ile ilgili de bilgi alıyoruz.

Dyson elektrikli süpürge kablosuz olmasıyla öne çıkıyor. Videomuzda hem Dyson yetkililerinden süpürge ile ilgili detaylı bilgileri alıyoruz hem de kendi deneyimlerimizi sizlere aktarıyoruz. Aynı zamanda hem saç şekillendiriciye hem de hava temizleyiciye yakından bakıyoruz.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan videomuzla sizleri baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Dyson V11 elektrikli süpürge neler yapabiliyor?

Toz, alerjin ve bakterileri yok ederek sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmayı vaat eden Dyson V11 elektrikli süpürge, partikülleri ortadan kaldırıyor. Yapılan çalışmalara göre süpürge 60 saat boyunca kesintisiz bir şekilde çalışabiliyor. Küçük boyutlarıyla dikkat çeken elektrikli süpürge, evde yer kaplamamasıyla da öne çıkıyor. Zemine sıkı bir şekilde yapışan kablosuz elektrikli süpürge dar alanlarda da etkili sonuçlar ortaya çıkarabiliyor. Farklı başlık seçenekleriyle her yüzde kullanılabilen Dyson V11’in içinde birikenleri temizlemek için bir kapağı açmak yeterli.

Dyson’ın tanıtılan diğer ürünleri arasında Airwrap saç şekillendirici de yer alıyor. Havayı kullanarak saçı şekillendiren ürün bu sayede saçın fazla ısıya maruz kalmamasını sağlıyor.

Yeni Pure Hot+Cool hava temizleyici ise kış aylarında ısıtma, yaz aylarındaysa soğutma sağlayarak ev sakinlerinin hayatını daha kaliteli hale getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz