Hafta sonu izleyebileceğiniz en iyi 5 yabancı film

0
210 Okunma

Tüm hafta hepimiz için yoğun geçti. Bazılarımız sınavlarına çalıştı bazıları da günlük ofis çalışmalarını yaptı. Kısacası herkes hafta sonunu güzel bir film ile ödüllendirmeyi hak etti. Biz de bugün sizlere hafta sonu izleyebileceğiniz en iyi 5 yabancı filmi listeledik. Umarım önerilerimizi beğenirsiniz. O zaman listeye başlayalım.

En iyi 5 yabancı film önerisi

Listemizde Kore ve Hint yapımı filmlere yer verdik. Listenin devamında filmin konusu ve fragmanlarını da görebilirsiniz.

1- Android Kunjappan Version 5.25

KONUSU: Küçük ve muhafazakar bir köyde yaşayan baba ve oğlu Subra’nın hayatı, yurt dışından gelen bir iş teklifi ile değişir. Babasını yalnız bırakmak istemeyen Subra, bir bakıcı ayarlamaya çalışır. Ancak huysuz ve ihtiyar babasına bakıcı birini bulmak hiçte kolay olmayacaktır.

YÖNETMEN: Ratheesh Balakrishnan Poduval

IMDb Puanı: 8.3

2- Play Back

KONUSU: Film, kimsesi olmadan tek başına büyüdüğü için üzülen Karthik’in yeni taşındığı evde hattı olmayan bir telefonda konuşmasını anlatıyor. Karthik’in hayatı konuştuğu kişinin 1993’te yaşadığını öğrenmesi ile alt üst olur.

YÖNETMEN: Hari Prasad Jakka

IMDb Puanı: 8.8

3- Atrangi Re 

KONUSU: Film, Tamil’in Biharlı bir kızla tanışması ve zamansız bir aşk hikayesini konu alıyor. İkilinin ilişkisi farklı zaman dilimlerinde pararel olarak ilerliyor.

YÖNETMEN: Aanand L. Rai

IMDb Puanı: 7.6

4- The Call

KONUSU: Film, bir seri katilin 20 yıl sonraki gelecekte yaşayan bir kadınla aynı evdeki telefondan iletişim kurmasını anlatıyor.

YÖNETMEN: Lee Choong-Hyun

IMDb Puanı: 7.1

5- Recalled

KONUSU: Film, Soo Jin’in trafik kazası geçirip hafızasını kaybettikten sonra geleceği görmesini konu alıyor. Soo Jin, kafa karıştırıcı anılarının kopuk parçalarını yavaş yavaş bir araya getirirken, kocası Ji Joon hakkında şok edici bir gerçekle yüzleşir.

YÖNETMEN: You-min Seo

IMDb Puanı: 6.7

 

Film öneri listemizi nasıl buldunuz? Beğendiğiniz yabancı filmler neler? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz