Twitter Blue aboneleri için tweet karakteri sayısı artıyor

0
137 Okunma

Twitter Blue, tweet atma biçimimizde büyük bir değişiklik yaparak, artık 10.000 karaktere kadar tweet’leri desteklediğini duyurdu. Buna ek olarak mikroblog platformu, kullanıcıların tweet’lerinde kalın ve italik metin kullanmalarına olanak tanıyan yeni biçimlendirme seçeneklerini de kullanıma sundu.

Twitter Blue artık 10.000 karaktere kadar uzun tweet’lere izin veriyor

Twitter Blue abonelerine özel birçok özellik gibi, bu özellikler de yalnızca Blue abonelik hizmetine kaydolan kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

“Twitter’da yazma ve okuma deneyiminde iyileştirmeler yapıyoruz! Bugünden itibaren, Twitter artık kalın ve italik metin biçimlendirmesi ile 10.000 karaktere kadar Tweet’leri destekliyor. Bu yeni özelliklere erişmek için Blue’ya kaydolun ve doğrudan Twitter’da gelir elde etmek için hesabınızdaki Abonelikleri etkinleştirmek için başvurun. Bugün başvurmak için ayarlarda “Para Kazanma”ya dokunun”, Twitter’a bağlı bir hesap olan Twitter Write’dan bir tweet okuyun.

Bu, Twitter’ın karakter sınırını değiştirdiği ilk değişiklik değil. Şirket, 2017 yılında karakter sınırını 140’tan 280’e çıkardı. Dönemin CEO’su Jack Dorsey, bunu şirket için “küçük bir değişiklik ama büyük bir hamle” olarak nitelendirdi.

twitter-blue-aboneleri-icin-tweet-karakteri-sayisi-artiyor-1

“Tweetinizi 140 karaktere sığdıramıyor musunuz? Küçük bir grupla yeni bir şey deniyoruz ve karakter sınırını 280’e çıkarıyoruz! Olasılıklar konusunda heyecanlı mısınız? Her şeyin nasıl bir araya geldiğini öğrenmek için blogumuzu okuyun, ”diye tweet atmıştı şirket.

Bu, 280 karakterlik önceki sınırdan önemli bir artış. Duyuru, Elon Musk‘ın “uzun biçimli tweet’leri yakında 10 bine çıkaracağını” açıklamasından bir ay sonra geliyor. Ancak CEO, değişiklik için herhangi bir zaman çizelgesi vermedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz