Hafta sonu kısıtlamasında bitirebileceğiniz 5 dizi

0
194 Okunma

Hafta sonu kısıtlamalarında yapabileceğimiz aktivitelerin başında film/dizi izlemek geliyor. Bu yazımızda sizler için hafta sonu kısıtlamasında bitirebileceğiniz 5 diziyi listeledik.

Maniac

Hafta sonu kısıtlamasında bitirebileceğiniz diziler listemizin ilk sırasında Maniac yer alıyor. Netflix’in mini dizisi Maniac 10 bölümden oluşuyor. Dizi gizemli bir ilaç denemesinin son aşamalarına çekilen iki yabancının Annie Landsberg ve Owen Milgrim’in hikayelerini anlatıyor.

Bodyguard

Netflix’in 6 bölümlük mini dizilerinden Bodyguard, bir politikacı ve onun özel korumasının hikayesini ele alıyor. Özel koruma memuru olarak çalışan David Budd, kendini bir terör saldırısının içinde buluyor ve saldırının engellenmesini sağlıyor. Bu başarısından dolayı da terfi alarak İçişleri Bakanı Julia Montague’yu korumakla görevlendiriliyor. Beklediğinden çok daha zor bir görevle karşı karşıya kalan David, bir süre sonra inançları ve görevi arasında kapana kısılmış gibi hissetmeye başlıyor.

Unorthodox

Hafta sonu kısıtlamasında izleyebileceğiniz bir diğer dizi ise Unorthodox. Netflix’te izleyebileceğiniz 4 bölümlük dizi ona dayatılan kurallardan ve zorunlu evlilikten kaçarak Berlin’de yeni bir hayat kurmaya çalışan genç bir kızın hikayesini konu alıyor.

Masum

Listemizin dördüncü sırasında BluTV’de yayınlanan Masum dizisi yer alıyor. 8 bölümlük dizi, emekli komiser Cevdet ve onun aile dramını konu alıyor. Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Tülin Özen, Nur Sürer ve İrem Altuğ’un başrollerde olduğu Masum dizisinin senaristi ise Berkun Oya.

Self Made

Netflix’in 4 bölümden oluşan mini dizisi Self Made, Madam C. J. Walker’ın gerçek öyküsünden uyarlanan bu dizi, ilk siyahi milyoner kadının öyküsünü anlatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz