Hakan Muhafız 3 sezon için start verildi

0
422 Okunma

Netflix’teki ilk yerli yapımımız Hakan Muhafız, tüm dünyada ilgi görmeye devam ediyor. İlk iki sezonu seyirciyle buluşan dizinin yeni sezon çekimleri başladı. Hakan Muhafız 3 sezon için yeni bilgiler ortaya çıktı.

Daha önce 3’üncü ve 4’üncü sezon onayı alan dizinin çekimleri de arka arkaya yapılacak. Hakan Muhafız 3 sezon kadrosunda ilk iki sezonda gördüğümüz isimler olmaya devam edecek. Ekibe Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner gibi isimler de katılacak. Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu da dizide olmaya devam edecek.

Üçüncü sezonda Hakan‘ın abisi ile girdiği savaşı izleyeceğiz. Muhafız kanı taşıyan abisinin İstanbul’a verdiği zararları ortadan kaldırmaya çalışan Hakan bir yandan da ölümsüzlerle mücadele edecek. Ölümsüzlerin saldırısı ile yayılan virüs İstanbul’a her geçen gün zarar verirken Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşma çabasını sürdürecek.

Hakan, panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan ve bu yolda karşılaşacağı Burak ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyuluyor. Aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz