Harry Potter dizisi için beklenen tarih geldi!

0
256 Okunma

Harry Potter hayranları buraya! Nihayet merakla beklenen tarih artık belli oldu. Hem filmleriyle hem de kitaplarıyla yıllara meydan okuyan Harry Potter serisinin dizisi çekileceği gündeme gelmişti. Yapımcı şirketi ise serinin yayın tarihini meraklılarıyla paylaştı. İşte detaylar…

Harry Potter dizisi 2026 yılında Max’te yayınlanacak!

Bir bu eksikti diyebilirsiniz. Ancak Harry Potter serisi yediden yetmişe herkese hitap etmeye devam ediyor. Çok okunan kitapların ve gişeleri altüst eden filmlerinin ardından Harry Potter dizi olarak ekranlara dönecek.

Yapım şirketi Warner Bros. Discovery, ise merakla beklenen Harry Potter dizisi için tarih verdi. Dizi kitap serisinden uyarlanacak. Yapım şirketi, yapımın 2026 yılında Max’te yayınlanacağını duyurdu. CEO David Zaslav, sevilen büyücülük dünyasını dijital dünyaya taşımaktan büyük heyecan duyduklarını söyledi.

Ancak Türk hayranları için ne yazık ki haberler iyi değil. Ne yazık ki Max platformu Türkiye’de bulunmuyor. Ancak Warner Bros., dijital platformunu Türkiye’ye açmak için bir süredir uğraşıyor. Buna ek olarak da dizinin yayın hayatına Türkiye’de farklı bir platformda yayınlanabilir.

Efsane dizi Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor?

CEO Zaslav yaptığı açıklamada “Harry Potter konusundaki heyecanımız oldukça yüksek. Son film bir düzineden fazla yıl önce çekildi. İddialı bir televizyon uyarlamasıyla, yeni nesli Harry Potter’ın büyüsüyle tanıştırmak istiyoruz” dedi.

Dizi çalışmaları, kitapların yazarı Rowling’in öncülüğünde devam ediyor. Ayrıca dizinin yönetmen koltuğunda Channing Dungey oturuyor. HBO/Max Başkanı Casey Bloys ise yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor.

En merak edilen konulardan birisi ise oyuncu kadrosu. Harry, Ron ve Hermione gibi sevilen karakterleri canlandırmak üzere tamamen yeni bir oyuncu kadrosu oluşturulacak. Kısaca Harry Potter rolüyle akıllarımıza kazınan Daniel Radcliffe ve Hermione Granger’a hayat veren Emma Watson da dizinin kadrosunda yer almayacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşleriniz paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz