Efsane dizi Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor?

0
275 Okunma

Bir dönemin efsane filmi olan Kurtlar Vadisi hala daha adından söz ettirmeyi, başarıyor. Yakın zamanda bu efsane dizinin geri döneceğine dair söylentiler yayıldı. Film şirketi Pana konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar…

Pana Film Kurtlar Vadisi hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı!

Efsane dizi Kurtlar Vadisi hala daha popülerliğini koruyor. Yakın zamanda Kurtlar Vadisi’nin yakın zamanda ekranlara döneceğine dair söylentiler ortalıkta dolaşıyordu. Bu haber dizinin hayranlarını çok heyecanlandırmıştı. Pana Film, Kurtlar Vadisi hakkındaki söylentilere cevap niteliğinde bir açıklama yaptı. Ne yazık ki bu açıklama hayranlarını üzdü.

İddialara göre dizinin oyuncu kadrosu ve yayınlanacağı platform dahi belli olmuştu. Tabi dizinin hayranları çok olunca heyecanlandıran bu iddia sosyal medyada hızla yayıldı. Yapım şirketi konuya daha fazla duyarsız kalmadı. Pana Film, bu açıklama ile birlikte tartışmalara son noktayı koydu. Pana Film bu iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

Milli savaş uçağı Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi!

Kurtlar Vadisi serisinin başrolünü üstlenen Necati Şaşmaz Raci Şaşmaz ile birlikte seriye imzasını atıyor. Necati Şaşmaz, bir süre önce katıldığı bir programda dizinin tekrar başlayabileceği yönünde söylemlerde bulunmuştu. Bu söylemden bir süre sonra sosyal medyada bazı haberler çıktı. Bu haberler, dizinin çekimlerine başlandığı, oyuncu kadrosunun belli olduğu ve dizinin yayınlanacağı platformun bile belli olduğu yönündeydi.

Pana Film, bu iddiaların asılsız olduğunu herkese duyurdu. Buna ek olarak dizinin hayranlarına seriye dair açıklamalar konusunda Pana Film ve Necati Şaşmaz’ı takip etmeleri gerektiğini vurguladı.

Yapım şirketi şimdilik bu iddiaların asılsız olduğunu vurgulasa da kapıyı aralık bıraktı. Hayranlara güncel haberler için takipte kalmaları gerektiğini söyledi. Peki siz bu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz