Hayatınızı verimli hale getirecek 5 ücretsiz mobil uygulama

0
153 Okunma
Hayatınızı verimli hale getirecek 5 ücretsiz mobil uygulama

Akıllı telefonları gün içerisinde neredeyse elimizden hiç düşürmüyoruz. İletişim, sosyal hayat, notlar, finansal işlemler daha birçok şey akıllı telefonlar aracılığı ile gerçekleşiyor. Mobil uygulama sayesinde adeta bir asaitana dönen cihazları; faydalı ya da zararlı kullanmak sizin elinizde. Hayatınızı verimli hale getirecek 5 ücretsiz mobil uygulamayı sizler için derledik. İşte listemiz.

Verimliliğinizi arttıracak 5 ücretsiz mobil uygulama

Gün içerisinde telefonunuzu en çok ne için elinize alıyorsunuz? Sosyal medya hesaplarında gezmek, iletişim, oyun oynamak ya da fotoğraf çekmek bunlardan sadece birkaçı. Tüm bu meşguliyetlerin yanında bir uygulama olsun ziyaret ettikçe fayda sağlayayım diyor musunuz? İşte size ilaç olacak 5 uygulama önerisi.

Deepstash

Deepstash

Herkesin ilgi alanı farklıdır. Peki bu alanlarda ne gibi içerikler tüketmekten hoşlanırsınız. Bilimsel makaleler, özel yazılar gibi konulara ilginiz varsa uygulama tam size göre. Bu uygulama ile ilgilendiğiniz konu hakkındaki yerli yabancı birçok yazı ve makaleye ulaşabilirsiniz. Özellikle öğrenciler ve araştırmacılar bu mobil uygulama kesinlikle telefonunuzda olmalı.

MultiNotes

MultiNotes mobil uygulama

Bir türlü hangi not uygulamasını kullanacağınıza karar veremiyorsanız bir de bu uygulamayı deneyin. Gün içindeki tüm aktivitelerini not edeceğiniz bu uygulama, benzerleri gibi dikkat dağıtan tasarıma sahip değil. Pano görünümündeki not uygulamasına fotoğraf, ses ya da yazı ile notlar oluşturabilirsiniz.

Cake

cake

Yabancı dile ilginiz var ve kurslardan hoşlanmıyorsanız Cake uygulamasına şans verin. Gün içi sürekli açıp bakacağınız bu uygulama kalıp ifadeler konusunda sizi ustalaştıracak. Özellikle akıcı İngilizce konuşma hedefi olanların bu mobil uygulamayı deneyimlemesi gerekiyor.

Pomodoro

pomodoro mobil uygulama

Verimli zaman geçirmenin temel kuralı zaman yönetiminden geçer. Siz de gün içerisinde bazı şeylere gereğinden fazla zaman ayırdığınızı düşünüyorsanız bu uygulama ile hayatınıza yön verebilirsiniz. Ayrıca uygulamada farklı iş alanları için farklı çalışma prensipleri sunuyor.

Tusk

tusk

Alışkanlıklar edinme konusunda nasılsınız? Sabah erken uyanmak, belli miktar su içmek, kitap okumak en klasik alışkanlıklardan birkaçı. Siz de hayatınızda doğru alışkanlıklar edinmeye çalışıyor ve bunun için bir yardımcı arıyorsanız Tusk mobil uygulamasını mutlaka deneyin.

Sizler için hayatınızı verimli hale getirecek farklı kategorilerdeki ücretsiz 5 mobil uygulama listeledik. Sizin en verim aldığınız mobil uygulama hangisi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz