Yeni Apple Magic Mouse kullanıcıların yüzünü güldürmedi

0
557 Okunma

Dün gerçekleşen Apple Etkinliğinde tanıtılan ürünler siyah renkli Apple Magic Mouse’da var. Lakin yeni tasarımıyla birlikte Apple, kablosuz mouse tasarımıyla kullanıcıların yüzünü güldürmedi. İşte Apple lansmanında tanıtılan yeni Apple Magic Mouse…

Apple’dan iPhone 13 serisi için yeni renk seçeneği!

Apple Magic Mouse siyah renk seçeneği ile satışta

Apple dün gerçekleştirdiği lansmanda tanıttığı ürünler ailesine siyah renkli bir Magic Mouse ekledi. Siyah renk seçeneği kullanıcılar tarafından ilgi görse de halen fareyi kullanırken şarj etmeniz mümkün değil. İlk tanıtıldığı tarihten bu yana 6 yıl geçmesine rağmen, şarj bağlantı noktası mouseun alt kısmında.

Apple, 2015 yılından bu yana mouse tasarımını halen koruyarak, tasarımın değişeceği sızıntıları da yalanlamış oldu. Çoğu rakip firma teknoloji devinin kullandığı tasarımın aksine, mouselarını şarj olurken de kullanılabilecek şekilde tasarlıyor. Bunun tasarımla ilgili olduğu iddia edilse de Apple birçok beğenilmeyen tasarımını değiştirdi.

Değişen tasarımları arasında, Apple Pencil’in şarj olurken Lightning bağlantı noktasından çıkarılması kaldırıldı. Apple Tv’nin kumandasında ise eski dokunmatik yüzey yerine, kaydırma tekerleği eklendi. Yeni tanıtılan Mac Studio’da ise, ön kısıma USB-C bağlantısı ve kart yuvası eklendi. Apple’ın Magic Mouse tasarımının arkasında durmasının en büyük sebeplerinden biri ise farenizin batarya ömrü daha uzun olduğu için onu her hafta şarj etmek zorunda kalmamanız. Ancak, acil bir durumda bataryanızın bitmesi gibi bir ihtimal varken yedek fare bulundurmanız gerekmesi de olası durumlardan.

Siz Apple Mouse’un tasarımıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Şarj etme yeri sizce de bir sıkıntı mı? Düşüncelerinizi Forum ve yorumlar kısmında bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz