Hayatınızın aşkı buzdolabında olabilir!

0
122 Okunma

Güney Koreli teknoloji devi Samsung bu Sevgililer Günü’nde yalnız olan kullanıcılarını düşündü ve yeni bir uygulama geliştirdi. Hayatınızın aşkı buzdolabından çıkabilir. Refrigerdating ismi verilen çöpçatanlık uygulaması kişilerin hayatının aşkını bulmasına yardımcı oluyor. İçindeki yiyeceklerle buzdolabının fotoğrafını çeken kişiler kısa bir biyografi ve iletişim bilgisi ile bu fotoğrafı Refrigerdating’e yüklüyor ve hayatının aşkını beklemeye başlıyor. 

Esasında içinde kamerası olan Samsung Family Hub buzdolabı için geliştirilen uygulama aslında her buzdolabı için kullanılabiliyor. Sonuçta önemli olan bir fotoğraf.

Kişilerin kendi fotoğraflarıyla varoldukları çöpçatanlık uygulamaları arasında Refrigerdating oldukça fark yaratacak gibi duruyor. Ancak bu şekilde bir tanışmayı kim ister orası tartışılıyor.

Uygulama şu aralar yalnızca İskandinav bölgesinde aktif. Fakat dünyanın her yerinden kullanıcılar inceleyip ne olduğuna bakabilir. 

Sevgililer Günü için özel tasarlanan uygulama ne kadar süre faaliyet gösterecek bilinmiyor. Uygulamanın başarısını ya da başarısızlığını gösteren veriler de yok. Kişilerin hayatının aşkını ne yediğine göre seçmesi kulağa biraz garip gelse de bu uygulamayı deneyenler var. Buzdolabı fotoğrafından ziyade önemli olanın kişilerin biyografisi olduğuna inanılıyor. Sizce hayatınızın aşkı buzdolabından çıkabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz