Hem güçlü hem alerji dostu Dyson elektrikli süpürge modelleri!

0
876 Okunma

Ev içindeki hijyeni ve temizliği sağlamanın en pratik yollarından biri düzenli olarak elektrikli süpürge kullanmak. Bu sayede hem evdeki tozlardan ve kirlerden kurtulursunuz hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırırsınız. Fakat, elektrikli süpürge satın alırken birçok kritere bakmak ve doğru bir tercih yapmak son derece önemli. 

Genellikle Watt gücünün bir makinenin performansını ifade ettiğine dair bir yanılgı var. Ancak Watt gücü, süpürgenin motorunun sahip olduğu elektrik gücünü ifade ediyor. Siz bir elektrikli süpürge satın alacaksanız mutlaka emiş gücüne dikkat etmelisiniz. Ayrıca elektrikli süpürgenin ağırlığı da son derece önemli. 

Dyson V7 Motorhead Kablosuz Elektrikli Süpürge

Düşük watt elektrikli gücünün yanında yüksek bir emiş gücüne sahip Dyson V7 Motorhead Kablosuz Elektrikli Süpürge bunlardan biri. Süpürgenin 2,5 kilodan daha hafif olması da kullanımı son derece kolaylaştırıyor. Yarım kiloya yakın toz kapasitesi olan Dyson V7 Motorhead Kablosuz Elektrikli Süpürge’nin motor gücü ise 350W.

Daha yüksek toz kapasiteli bir Dyson elektrikli süpürge isterseniz, Dyson Big Ball Multi Floor 2 modeline bakabilirsiniz. Toz torbasız olan bu süpürge 600W motor gücüne sahip. 

Dyson Big Ball Multi Floor 2 Elektrikli Süpürge

Dyson elektrikli süpürgelerde kullanılan yüksek verimli silikonlar küçük mikroskobik küf ve bakterileri kolayca yakalayabiliyor. Bu küf ve bakterilerin toz torbalı ve filtreli elektrikli süpürgeleri tıkayabildiğini unutmayın. Ayrıca Dyson dikey ve silindir süpürgelerin alerji hastalığı olan kişiler için de uygun olduğu kanıtlanmış.

Hem emiş gücü hem de ağırlık açısından başarılı ürünler geliştiren Dyson elektrikli süpürge modellerinden Dyson V7 Motorhead yaklaşık 2.800 TL’lik,  Dyson Big Ball Multi Floor 2 ise yaklaşık 2.200 TL’lik fiyat etiketiyle satın alınabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz