Instagram fotoğrafları karşılığında 1 yıllık uçak bileti!

0
334 Okunma

Havayolu şirketi JetBlue ilginç bir çekilişle gündeme geldi. Çekilişin sonunda kazanan bir yıl boyunca ücretsiz uçak bileti alma hakkı kazanacak. Tabi her çekilişin olduğu gibi bunun da bazı şartları var. Hatta biri Instagram fotoğrafları ile ilgili olan bu şartların biraz da ağır olduğunu söylemek gerekiyor. 

Çekilişe katılmak isteyenlerin Instagram üzerinden paylaştığı tüm fotoğraflarını silmesi gerekiyor. Çekiliş geçen hafta JetBlue Instagram sayfasından duyuruldu. Üç kazananın olacağı çekilişte vergi ve harçlar ise kazananların sorumluluğunda. 

JetBlue’nun Instagram hesabındaki fotoğraflarını silen kullanıcıların içini rahatlatan bir de sloganı bulunuyor. “Endişelenme! Eğer kazanırsan uçtuğumuz her yerden fotoğraf gönderebilirsin”

Tabi şart yalnızca fotoğrafları silmek değil. Ardından JetBlue’nun belirlediği #Allyoucanjetsweepstakes hashtag’ini kullanarak, boş Instagram hesabınızda bir fotoğraf paylaşmanız gerekiyor.

Bir yıllık ücretsiz uçak bileti kazanmak oldukça heyecan verici olmalı, ancak bunun için yıllardır ilmek ilmek dokuduğumuz Instagram fotoğrafları ile bedel ödemek biraz acımasız değil mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz