XIAOMI POCOPHONE F1 DENEYİMLERİMİZ (video)

0
274 Okunma

Xiaomi’nin alt markası olan Pocophone, ilk telefonu F1’i geçen ağustos ayında satışa çıkardı. Biz de satışa çıktığı andan itibaren fiyat performans olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Pocophone F1 ile birkaç gün geçirdik. Bakalım uygun fiyatı ve yetenekli donanımı ile pahalı akıllı telefonlara kafa tutabilen Pocophone F1 kullanıcısına neler sunuyor?

İşte Pocophone F1 deneyimlerimiz. İyi seyirler!

Pocophone F1 neler sunuyor?

Pocophone F1’in arka kapağının plastik olması onu daha hafif bir telefon yapıyor. Hızıyla dikkat çeken telefon oyun oynarken de başarılı bir performans sergiliyor. Sahip olduğu Liquid Cool soğutma teknolojisi ısıyı yüzde 300 daha hızlı dağıtabildiği için çok fazla ısınma yaşanmıyor. Poco F1 Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alıyor. Aynı zamanda bu işlemciye sahip en uygun fiyatlı akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. 

6.18 inçlik bir ekrana sahip olan Pocophone F1, çentikli bir ekran tasarımına sahip. Telefonun yapay zeka destekli iki arka kamerası bulunuyor. Bunlar 12 megapiksel ve 5 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ön kamera ise 20 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor. 

Hızlı şarj destekli telefonun 64 GB, 128 GB ve 256 GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneği mevcut. 

Pocophone F1, Xiaomi Türkiye garantili olarak 2.999 TL’den başlayan indirimli fiyatlarla satın alınabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz