Hem uygun fiyatlı hem de yaz ayları için en mantıklı telefonlar!

0
998 Okunma

Yazın gelmesiyle birlikte akıllı telefonların kullanma sıklığı da artıyor. Özellikle tatil ve seyahatler nedeniyle iyi bir kameraya ve iyi bir batarya ömrüne sahip modellerin önemi daha da artıyor. İçeriğimizde bu amaca uygun, Easycep üzerinden alabileceğiniz modelleri listeledik.

Hem uygun fiyatlı hem de yaz ayları için en mantıklı telefonlar!

Easycep’e ulaşmak için: https://bit.ly/3EORize

iPhone 13 Pro Max

Profesyonel seviyede fotoğraf çeken kişilere hitap eden telefon, üçlü bir kamera dizilimi kullanıyor. Bunlar; 12 Megapiksel geniş açı kamerası, 12 Megapiksel telefoto lens ve son olarak yine 12 Megapiksel ultra geniş açı. Öz çekim kamerasına baktığımızda ise yine 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir lens bizleri karşılıyor.

Samsung Galaxy S20 FE

Akıllı telefonun arkasında üçlü bir kamera dizilimi yer alıyor. Samsung Galaxy S20 FE’nin ana kamerası 12 megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram değerine sahip. Geriye kalan kameralardan geniş açılı kamera 12 megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram değerine sahip ve son kamera olan telefoto kamera da 8 megapiksel çözünürlüğe ve f/2.4 diyafram değerine sahipler.

Ön kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde, f/2.2 diyaframa sahip bir değer ile karşımıza çıkıyor. Telefonun batarya tarafında ise 4.500 mAh büyüklüğünde bir batarya ile karşımıza çıkıyor ve 25W gücünde bir adaptör ile şarj oluyor. Telefon 15 Watt gücünde de kablosuz şarj olabiliyor.

Xiaomi Mi 11 Lite

Üçlü kamera dizilimine sahip cihazda 64 Megapiksel geniş açılı ana kamera ve 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera yer alıyor. Ayrıca bunlara 5 Megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Öntarafta ise 20 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor. 4,250 mAh pil kapasitesine sahip Xiaomi Mi 11 Lite cihazı 33W hızlı şarj sistemi ile destekleniyor.

Omix X500

Arkada dörtlü kamera dizilimi ile gelen cihazlarda yapay zekâ destekli AI 96 Megapiksel ve AI 108 Megapiksel çözünürlüğün yanı sıra geniş açı, makro ve alan derinliğini birleştirerek mobil fotoğrafçılığa yeni bir bakış açısı getiriyor. Ön tarafta 16 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor. Cihaz, 5.000 mAh’lık bir bataryaya sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz