Hepsiburada’da WhatsApp dönemi başladı!

0
112 Okunma

Günümüzde yalnızca bireysel olarak değil kurumsal olarak da WhatsApp kullanılıyor. WhatsApp Business ile iş dünyasına giriş yapan mesajlaşma uygulamasını kullanmaya başlayan ilk e-ticaret sitelerinden biri numarayı açıkladı. Hepsiburada WhatsApp üzerinden müşteri hizmetleri servisi sunacak.

Hepsiburada WhatsApp numarası belli oldu!

Müşteri ilişkilerini güçlendirmek isteyen Hepsiburada, 08.00 – 24.00 saatleri arasında 0850 252 40 00 üzerinden hizmet verecek. Hepsiburada‘ya ulaşmak için telefon numarasını cep telefonunuza kaydetmek ve WhatsApp‘tan yeni bir sohbet oluşturmak yeterli.

Yeni hizmet sayesinde özellikle ofis ya da toplu taşıma gibi telefonla konuşması zor ortamlarda olan müşterilerin Hepsiburada ile anında iletişim kurması hedefleniyor.

Yeni servisle ilgili konuşan Hepsiburada Müşteri Deneyimi Direktörü Göksu Tugay, müşterileri için sunacakları self-servisi seçeneklerinin ilerleyen zamanda artacağını söyledi. Tugay sözlerini “Müşterilerimiz artık istedikleri ortamda, kolayca bize ulaşarak çözüm ya da yanıt bekledikleri noktalarda hizmet alabilecek” diyerek sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz