Her işi gören Xiaomi akıllı ev saati!

0
596 Okunma

Son zamanların önemli çıkış yapan markalarından biri olan Xiaomi, yeni akıllı telefonu Mi 9’u tanıttı. Mi 9’un lansmanında yeni teknolojileri ile ilgili de bilgiler veren şirketin şu sıralar akıllı evler için geliştirmeler yaptığı da açıklandı. Xiaomi akıllı ev çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor diyebiliriz…

Geliştirmelerin içinde yeni bir akıllı cihaz yer alıyor. Xiao Ai Touchscreen Speaker Box ismi verilen cihaz, markanın diğer ürünleri ile entegre çalışabiliyor. Yani Xiaomi markalı bir kapı zili ya da hava temizleyicisi Xiao Ai Touchscreen Speaker Box ile bağlantı kurulduğu zaman sesli komut algılayabiliyor. Aynı zamanda diğer cihazlara Xiao Ai üzerinden dokunmatik olarak da komut verilebiliyor. 

Tasarımı dijital bir saati andıran cihaz sahibini müzik çalarak ya da video açarak da uyandırabiliyor. Cihazda üçüncü parti uygulamaların kullanılacağı konuşuluyor. Ancak bunların ne olduğuna dair henüz kesin bir bilgi yok.

Xiaomi akıllı ev için geliştirdiği bu cihazı piyasaya sürebilmek için biraz daha zaman istiyor olabilir. Çünkü cihaz ay sonunda test sürecine girecek ve ne kadar süre beta aşamasında kalacağı bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz