Her mutfakta bulunması gereken teknolojik ürünler

0
360 Okunma

Günümüzde teknoloji denildiğinde akıllara telefon, tablet ve bilgisayar gibi ürünler geliyor olsa da, sağlık ürünlerinden mutfağa kadar her alanda cihazlar akıllanmaya devam ediyor. Her geçen gün gelişen mutfak ürünleri sayesinde uzun zaman ve enerjiye mal olan işlemler çok daha kısa sürede tamamlanabiliyor. 

Geniş ürün yelpazesi ile kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veren Haibrag tarafından satılmakta olan bazı elektronik ürünler ile bir liste oluşturduk.

Ön plana çıkan elektronik ürünler

Altus Siyah Ankastre Set Onix sayesinde bir mutfağın vazgeçilmezi haline gelen üç ürüne: davlumbaz, ocak ve fırına tek pakette sahip olabiliyorsunuz. Birbirleri ile uyumlu renkleri sayesinde mutfağınıza oldukça şık bir görünüm kazandırabilen ankastre setin fiyatı, 6 bin 390 TL olarak belirlenmiş durumda.

Ankastre setini incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz

Paslanmaz çelik çırpma aparatına, 200W güce ve 5 hız kademesine sahip olan Sinbo SMX-2758 el mikserinin yanı sıra, özellikle daha lezzetli kahvaltılar yapmaya imkan tanıyan Altus AL 750 G tost makinesi dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

Son yıllarda mutfakların vazgeçilmezlerinden birisi de, kahve makineleri oldu. 1200W güce ve 4 fincan kapasitesine sahip olan Altus AL 799 TKM kahve makinesinin, 1 litre su tankı ve 2 adet pişirme haznesi bulunuyor.

Kahveniz hazır olduğunda sesli uyarı ile size haber veren ürün, oldukça basit bir kullanıma sahip. Hazne yuvalarındaki aydınlatma hem görsellik hem de işlevsellik açısından avantaj sağlıyor.

Altus kahve makinesini incelemek / satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Göz atmanızı tavsiye ettiğimiz diğer ürünler şu şekilde;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz