Honor ilk katlanabilir telefonunu tanıttı: Magic V

0
127 Okunma
honor magic v

Honor, İlk katlanabilir telefonunu bugün tanıttı. Bu telefon modelleri arasında henüz fazla isim yer almıyor. Galaxy Z Fold3, Mi Mix Fold ve Find N markasından sonra artık Honor Magic V geliyor. Yeni modelin ayrıntılarına gelin birlikte bakalım.

Vivo renk değiştirebilen akıllı telefon serisini tanıttı

Honor Magic V özellikleri

Çift ekranlı telefonunun ilk olarak ekran özelliklerinden başlayalım. Telefonun iç kısmında 7,9 inç 2272×1984 piksel OLED ekran; dışında ise 6,45 inç 2560×1080 piksel OLED ekran yer alıyor. 42 megapiksellik ön kameraya sahip 50 megapiksel ana + 50 megapiksel ultra geniş açı + 50 megapiksel özel görüntüleme kamerası yer alıyor. özel görüntüleme kamerasının firma tarafında bir karşılığı var. Honor bu kamerayı “Spectrum Enhanced Camera” olarak adlandırıyor. İddia edilene göre bu kamera; 10x dijital zoom ve 4k video çekimi sunacak.

honor magic v

Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden güç alan akıllı telefon; 12 GB RAM ve alan 256 / 512 GB dahili depolama seçeneklerine sahip. Ayrıca akıllı telefon kutusunda Android 12 yüklü olarak çıkıyor. Şarj konusunda da sizi üzmeyecek bu modelde 66W hızlı şarj desteği var. Pil kapasitesi ise 4750 mAh düzeyinde.

Şimdilik belirli bir kesime hitap edecek telefonun yurt dışı fiyatı 1569 dolardan başlıyor. Honor Magic V modelinin Türkiye’de satılıp satılmayacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Yüksek fiyat nedeni ile ülkemizde satışının ne durumda olacağı merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz