Huawei akıllı kapı zili Smart Doorbell Pro’yu tanıttı!

0
433 Okunma
Huawei Smart Doorbell Pro

Huawei, güvenlik açısından oldukça önemli bir adım attı. Teknoloji devi şirket, tanıttığı yeni ekosistem ile sadece akıllı telefon pazarında olmadığını bir kez daha gösterdi. Huawei tarafından tanıtılan akıllı kapı zili Smart Doorbell Pro, akıllı telefon ile de entegre edilerek güvenliği üst düzeye taşıyor.

Huawei akıllı kapı zili Smart Doorbell Pro ile güvenliği artırıyor

Smart Doorbell Pro, tek tuşla arama yapabilir ve insanlar kapı zili ile bir cep telefonu aracılığıyla uzaktan iletişim kurabilir. Akıllı kapı zili özellikle güvenli olmayan bölgelerde oturan veya güvenliği konusunda endişe duyan kişiler için yararlı olacak bir teknoloji.

Huawei Smart Doorbell Pro

Akıllı cihaz, telefon ile bağlandığı zaman kimin geldiğini başka bir lokasyondayken bile telefon ekranından görülmesine olanak sağlıyor. Kapıya gelen kişi zile basmadan 10 saniye boyunca beklerse otomatik olarak kayıt altına alınıyor. Ayrıca ev sahibi Smart Doorbell Pro ile kapıdaki  kişiyle konuşurken sesini de değiştirebiliyor. Cihazın gelişmiş hareket algılama gibi çeşitli yapay zeka özellikleri de bulunuyor.

Bu yapay zeka teknolojisinin özellikle kadınlar için önemi çok büyük. Maalesef dünyanın her yerinde kadın şiddeti, tacizi ve cinayetleri hala bitmiş değil. Bu yüzden cihaz daha çok kendini güvende hissetmek isteyen kadınlar tarafından kullanılmak istenebilir.

Visitmy.bio ile Instagram profilinize birden fazla link ekleyebileceksiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz